Koelkast met 3 deuren met eikenhouten barombouw

Artikelnummer:

KO103

Categorieën:

 120,00

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor de beschikbaarheid.

Voor beschikbaarheid en mogelijkheden vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Transport kosten & mogelijkheden:

Wij bieden ook bezorgopties aan, waarbij de transportkosten worden bepaald op basis van de afstand. Neem gerust contact met ons op voor een offerte, zodat wij de exacte transportkosten voor uw kunnen berekenen.

Beschrijving

Heb je extra koelcapaciteit nodig voor je evenement, verjaardag, feest of borrel? Maak dan gebruik van deze ideale koelkast met drie glazen deuren, Temperatuur instelbaar van 2 tot 10C. Met ventilator voor luchtcirculatie, verstelbare rekken en binnenverlichting. + onze Eikenhouten barombouw waardoor het super ideaal is om je glazen mee uitte serveren.

Gerelateerde producten

Categorieën: ,

 45,00

Waarom VDO Events?

Afgelopen jaar hebben wij talloze evenementen georganiseerd, en hebben wij ons assortiment flink kunnen uitbreiden naar 200+ producten. Dit was natuurlijk niet mogelijk geweest zonder 100% klanttevredenheid. VDO Events  is ook niet zomaar een simpele partyverhuurder. Ons assortiment moeten aan vele hoge eisen voldoen. Pas daarna overwegen wij of deze in ons grote assortiment toegevoegd kan worden. Hierdoor kunnen wij wel altijd een hele goede service & veilige, betrouwbare en kwalitatief goede spullen leveren. En dit voor de laagste prijs.