VDO Events

Kwaliteit & Persoonlijke Service

Veiligheid & Certificering

Inclusief montage

VDO Events

VDO Events, waar passie voor evenementen diepgeworteld zit. Als broers zijn Bram en Job opgegroeid in een familie waar evenementen een manier van leven waren. Jarenlang hebben we met enthousiasme gewerkt binnen het familiebedrijf: Attractieverhuur Moonen. Gedurende deze tijd waren we niet alleen deelnemers aan evenementen, maar ook medeorganisatoren. Van bedrijfsfeesten tot sportevenementen, van intieme familiebijeenkomsten tot uitbundige borrels, we hebben alles gezien en meegemaakt.

Nu, met deze waardevolle ervaring in ons achterhoofd, zijn we trots om eigenaar te zijn van VDO Events, een evenementenbureau dat alles biedt wat je nodig hebt voor een geslaagde gelegenheid.

Bij VDO Events staan we niet langer aan de zijlijn, maar nemen we de leiding van begin tot eind. Van het brainstormen over creatieve concepten tot het zorgvuldig plannen en uitvoeren van elk detail, we staan garant voor een vlekkeloze uitvoering. Niets is ons te gek en alles kan worden gerealiseerd. Laat ons jouw evenement organiseren en je zult zonder zorgen kunnen genieten van elk moment.

Of het nu gaat om een intiem feest in huiselijke kring, een grootschalig bedrijfsevenement dat indruk maakt op al je gasten, of een originele teambuildingactiviteit die de banden binnen je organisatie versterkt, wij zetten ons in om jouw visie tot leven te brengen.

Met ons toegewijde team en onze ongeëvenaarde creativiteit staan wij klaar om van jouw evenement een onvergetelijke ervaring te maken. We nemen alle stress uit handen, zodat jij kunt focussen op wat echt belangrijk is: het vieren van speciale momenten en het creëren van onvergetelijke herinneringen.

Hopelijk mogen we je binnenkort verwelkomen bij VDO Events!

Vraag onze brochure aan