Bar met dubbele tap

Artikelnummer:

BA101

Categorieën:

 150,00

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor de beschikbaarheid.

Voor beschikbaarheid en mogelijkheden vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Beschrijving

Met onze bar met dubbele tap voeg je een onmisbare en indrukwekkende functie toe aan je evenement. Deze bar combineert functionaliteit met elegantie en biedt een handige en stijlvolle oplossing voor het serveren van drankjes aan je gasten.

De bar is voorzien van twee taps, waardoor je gelijktijdig twee verschillende dranken kunt tappen. Dit zorgt voor een efficiënte en vlotte bediening, waardoor je wachtrijen kunt verminderen en je gasten sneller van hun favoriete drankje kunnen genieten.

Naast de taps is de bar uitgerust met een ruim werkblad waarop je drankjes kunt bereiden en serveren. Dit biedt voldoende ruimte voor glazen, flessen, en andere benodigdheden, waardoor je barpersoneel alles bij de hand heeft om de perfecte drankjes te maken.

De stijlvolle uitstraling van de bar past bij vrijwel elk type evenement, van formele recepties tot informele feesten. Het strakke ontwerp en de neutrale kleur maken het mogelijk om de bar aan te passen aan de gewenste sfeer en decoratie van je evenement.

Onze bar met dubbele tap is niet alleen functioneel, maar ook praktisch. Het robuuste ontwerp zorgt ervoor dat de bar bestand is tegen intensief gebruik en verschillende weersomstandigheden, waardoor het ideaal is voor zowel binnen- als buitenevenementen.

Of je nu een bruiloft, bedrijfsfeest, festival of ander evenement organiseert, onze bar met dubbele tap voegt een vleugje luxe en gemak toe aan je drankvoorziening. Neem vandaag nog contact met ons op om de bar te huren en je evenement naar een hoger niveau te tillen!

Gerelateerde producten

Waarom VDO Events?

Afgelopen jaar hebben wij talloze evenementen georganiseerd, en hebben wij ons assortiment flink kunnen uitbreiden naar 200+ producten. Dit was natuurlijk niet mogelijk geweest zonder 100% klanttevredenheid. VDO Events  is ook niet zomaar een simpele partyverhuurder. Ons assortiment moeten aan vele hoge eisen voldoen. Pas daarna overwegen wij of deze in ons grote assortiment toegevoegd kan worden. Hierdoor kunnen wij wel altijd een hele goede service & veilige, betrouwbare en kwalitatief goede spullen leveren. En dit voor de laagste prijs.