Transport & levering

Kwaliteit & Persoonlijke Service

Veiligheid & Certificering

Inclusief montage

Transport & Levering

Transport & Levering: Vanuit ons magazijn in het bruisende Waalwijk leveren wij met trots onze producten en diensten aan klanten in de regio en daarbuiten. Onze transportkosten worden eerlijk en transparant berekend op basis van de omvang van je bestelling en de afstand tot ons magazijn. Zo weet je altijd precies waar je aan toe bent en kom je niet voor verrassingen te staan.

We streven ernaar om onze klanten maximale flexibiliteit te bieden als het gaat om transportopties. Heb je liever dat wij je bestelling bezorgen? Geen probleem! Ons ervaren team zorgt ervoor dat je bestelling veilig en op tijd op de door jou opgegeven locatie wordt afgeleverd. Liever geen transport? Ook dat is mogelijk! Je kunt je bestelling eenvoudig afhalen bij ons magazijn in Waalwijk.

Als het gaat om levering, zijn er een paar belangrijke punten om in gedachten te houden. De leverlocatie moet bereikbaar zijn met een combinatie van 12 meter en de weg moet verhard zijn, zonder grind. Bovendien moet de leveringsplaats vrij zijn van obstakels om een soepele aflevering te garanderen.

In sommige gevallen, vooral bij levering van producten met een hoge massa zoals betonblokken, kunnen de transportkosten afwijken van de standaardtarieven. Bij twijfel is het altijd verstandig om vrijblijvend een offerte aan te vragen, zodat je een nauwkeurige schatting krijgt van de kosten voor jouw specifieke situatie.

Kortom, of je nu kiest voor levering aan huis of het ophalen van je bestelling in ons magazijn, bij VDO Events streven we ernaar om je de best mogelijke service te bieden, van begin tot eind. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en je volgende evenement tot een groot succes te maken!

Je kunt uiteraard even bellen, of gebruik anders ons contactformulier.