Dranghekken

Artikelnummer:

EV106

Categorieën:

 17,50

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor de beschikbaarheid.

Voor beschikbaarheid en mogelijkheden vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Beschrijving

Dranghekken zijn essentiële hulpmiddelen voor het organiseren en beheren van menigten bij evenementen, festivals, bouwplaatsen en andere locaties waar crowd control nodig is. Onze dranghekken bieden een stevige en effectieve barrière om mensenstromen te geleiden en te reguleren, waardoor de veiligheid en het overzicht op drukke locaties worden verbeterd.

De dranghekken zijn vervaardigd van hoogwaardig staal en zijn ontworpen om bestand te zijn tegen zware belastingen en ruwe omgevingen. Ze zijn voorzien van robuuste scharnieren en vergrendelingsmechanismen om ervoor te zorgen dat ze stevig op hun plaats blijven staan, zelfs bij grote drukte. Bovendien zijn ze eenvoudig te installeren en te verwijderen, waardoor ze flexibel inzetbaar zijn voor diverse toepassingen.

Of je nu een evenement organiseert, een bouwplaats beheert of een tijdelijke afzetting nodig hebt voor verkeersregulatie, onze dranghekken bieden een betrouwbare oplossing voor crowd management. Neem vandaag nog contact met ons op om ze te huren en zorg voor een veilige en gecontroleerde omgeving voor jouw publiek of werknemers.

Dranghekken zijn niet alleen functioneel voor crowd control, maar bieden ook extra mogelijkheden voor branding en informatievoorziening. Bij VDO Events bieden we de mogelijkheid om dranghekdoeken te personaliseren met jouw logo, boodschap of sponsoradvertenties. Zo kunnen dranghekken niet alleen dienen als fysieke barrière, maar ook als krachtig marketinginstrument om de zichtbaarheid van jouw merk of boodschap te vergroten tijdens evenementen of op bouwplaatsen.

Bovendien zijn onze dranghekken veelzijdig inzetbaar en kunnen ze worden gebruikt voor verschillende doeleinden, zoals het creëren van looproutes, het afbakenen van speciale zones, of het beschermen van gevoelige gebieden. Met hun robuuste constructie en duurzame materialen zorgen onze dranghekken voor een veilige en gecontroleerde omgeving, waarbij de veiligheid en het comfort van het publiek altijd voorop staan.

Of je nu een groot festival organiseert, een bouwproject beheert, of een tijdelijke afzetting nodig hebt voor een speciale gelegenheid, onze dranghekken bieden een betrouwbare oplossing voor elke situatie. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en jouw evenement of project tot een succes te maken.

Bekijk hier de rest van ons assortiment.

Extra informatie

Lengte

250 cm

Gerelateerde producten

Waarom VDO Events?

Afgelopen jaar hebben wij talloze evenementen georganiseerd, en hebben wij ons assortiment flink kunnen uitbreiden naar 200+ producten. Dit was natuurlijk niet mogelijk geweest zonder 100% klanttevredenheid. VDO Events  is ook niet zomaar een simpele partyverhuurder. Ons assortiment moeten aan vele hoge eisen voldoen. Pas daarna overwegen wij of deze in ons grote assortiment toegevoegd kan worden. Hierdoor kunnen wij wel altijd een hele goede service & veilige, betrouwbare en kwalitatief goede spullen leveren. En dit voor de laagste prijs.