Haspel

Artikelnummer:

EV101

Categorieën:

 9,50

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor de beschikbaarheid.

Voor beschikbaarheid en mogelijkheden vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Beschrijving

Een haspel is een onmisbaar stuk gereedschap voor verhuurdoeleinden bij VDO Events. Of het nu gaat om het organiseren van een groot evenement, een bouwproject of een klein feestje, onze haspels bieden een handige en veilige oplossing voor het beheren van elektrische kabels en snoeren.

Onze haspels zijn van hoogwaardige kwaliteit en ontworpen om langdurig gebruik te weerstaan. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en materialen om aan verschillende behoeften te voldoen. Of je nu een kleine haspel nodig hebt voor het aansluiten van verlichting op een feestlocatie of een grotere haspel voor het gebruik op een bouwplaats, bij VDO Events hebben we de juiste oplossing voor jouw project.

Onze haspels zijn gemakkelijk te transporteren en op te bergen, wat ze ideaal maakt voor evenementen op verschillende locaties. Met handige functies zoals een uittrekbare spoel en een stevig handvat, zijn ze eenvoudig te gebruiken en bieden ze een veilige manier om kabels op te rollen en op te bergen.

Bovendien zorgen onze haspels voor een georganiseerde en nette werkomgeving, waardoor struikelgevaar en schade aan kabels worden voorkomen. Dit maakt ze een essentieel onderdeel van elk evenement of project waar elektrische bekabeling nodig is.

Kortom, met onze hoogwaardige haspels kun je rekenen op betrouwbare prestaties en gebruiksgemak, waardoor ze een waardevolle aanvulling zijn op elke verhuurvloot van VDO Events. Met onze brede selectie van haspels vind je gegarandeerd de perfecte oplossing voor al jouw elektrische bekabelingsbehoeften.

Extra informatie

Lengte

25 meter

Gerelateerde producten

Waarom VDO Events?

Afgelopen jaar hebben wij talloze evenementen georganiseerd, en hebben wij ons assortiment flink kunnen uitbreiden naar 200+ producten. Dit was natuurlijk niet mogelijk geweest zonder 100% klanttevredenheid. VDO Events  is ook niet zomaar een simpele partyverhuurder. Ons assortiment moeten aan vele hoge eisen voldoen. Pas daarna overwegen wij of deze in ons grote assortiment toegevoegd kan worden. Hierdoor kunnen wij wel altijd een hele goede service & veilige, betrouwbare en kwalitatief goede spullen leveren. En dit voor de laagste prijs.