LD System (2x topkast, 1x woofer)

Artikelnummer:

LI110

Categorieën:

 235,00

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor de beschikbaarheid.

Voor beschikbaarheid en mogelijkheden vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Beschrijving

Onze professionele sub box (LD System) in combinatie met twee professionele speakers vormt het perfecte geluidssysteem voor evenementen met een capaciteit tot 250 personen. Dit krachtige pakket levert een indrukwekkend geluid dat elke ruimte vult met heldere tonen en diepe bassen, waardoor jouw evenement een onvergetelijke ervaring wordt.

De professionele sub box (LD System) zorgt voor een diepe en krachtige basweergave, terwijl de twee professionele speakers zorgen voor gebalanceerd en helder geluid over het hele frequentiebereik. Samen creëren ze een meeslepende luisterervaring die jouw gasten zal imponeren en betoveren.

Dit pakket is ideaal voor allerlei soorten evenementen, zoals bruiloften, bedrijfsfeesten, festivals en meer, waar hoogwaardig geluid van cruciaal belang is. Of je nu een ervaren geluidstechnicus bent die op zoek is naar professionele uitrusting of een organisator die een indrukwekkend geluid wil voor zijn evenement, dit pakket biedt de perfecte oplossing.

Onze professionele sub box (LD System) en speakers worden regelmatig onderhouden en gecontroleerd om ervoor te zorgen dat ze altijd in optimale staat verkeren. Met hun duurzame constructie en betrouwbare prestaties kun je erop vertrouwen dat ze jouw evenement keer op keer naar een hoger niveau tillen.

Kortom, met ons professionele sub box en speakers pakket ben je verzekerd van hoogwaardig geluid dat de verwachtingen overtreft en jouw evenement naar een hoger niveau tilt. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe je dit krachtige geluidssysteem kunt huren voor jouw volgende evenement, en maak van jouw feest een onvergetelijke ervaring voor al je gasten.

Gerelateerde producten

Categorieën:

 10,00

Waarom VDO Events?

Afgelopen jaar hebben wij talloze evenementen georganiseerd, en hebben wij ons assortiment flink kunnen uitbreiden naar 200+ producten. Dit was natuurlijk niet mogelijk geweest zonder 100% klanttevredenheid. VDO Events  is ook niet zomaar een simpele partyverhuurder. Ons assortiment moeten aan vele hoge eisen voldoen. Pas daarna overwegen wij of deze in ons grote assortiment toegevoegd kan worden. Hierdoor kunnen wij wel altijd een hele goede service & veilige, betrouwbare en kwalitatief goede spullen leveren. En dit voor de laagste prijs.