LED SPOT (waterdicht)

Artikelnummer:

LI103

Categorieën:

 18,00

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor de beschikbaarheid.

Voor beschikbaarheid en mogelijkheden vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Beschrijving

Onze verlengbare LED SPOTS zijn een veelzijdige en essentiële toevoeging aan elke verlichtingsopstelling, met hun unieke combinatie van flexibiliteit, duurzaamheid en waterbestendigheid. Of je nu een evenement in de buitenlucht organiseert, een feesttent verlicht, of gewoon een specifieke sfeer wilt creëren, deze LED SPOTS bieden de perfecte oplossing voor het uitlichten van zowel het dak als de omgeving.

Een van de belangrijkste kenmerken van onze LED SPOTS is hun verlengbare ontwerp, waardoor je ze kunt aanpassen aan de specifieke eisen van jouw evenement. Met hun modulaire constructie kun je de lengte van de LED SPOTS eenvoudig aanpassen, zodat je elke ruimte kunt verlichten, hoe groot of klein ook. Of je nu een subtiel accent wilt toevoegen aan een bepaald gebied of een hele ruimte wilt transformeren met heldere verlichting, deze LED SPOTS bieden de flexibiliteit om aan al jouw verlichtingsbehoeften te voldoen.

Een ander voordeel van onze LED SPOT (waterdicht) is hun waterbestendigheid, waardoor ze ideaal zijn voor gebruik buitenshuis en in vochtige omstandigheden. Met een IP65-classificatie zijn deze LED SPOTS volledig beschermd tegen stof en waterstralen, waardoor ze zelfs bij regenachtig weer of in vochtige omgevingen probleemloos kunnen worden gebruikt. Dit maakt ze perfect voor het verlichten van buitendecoraties, zoals bomen, struiken, tuinen, of het omlijsten van tentdaken en buitenruimtes.

Bovendien zijn onze LED SPOT (waterdicht) uitgerust met krachtige LED-lampen die zorgen voor heldere en gelijkmatige verlichting, zelfs over grote afstanden. Met een brede stralingshoek en een hoge lichtopbrengst kunnen deze LED SPOTS grote gebieden verlichten met minimale energieverbruik, waardoor ze zowel energiezuinig als kosteneffectief zijn.

Kortom, onze verlengbare LED SPOTS zijn de ideale keuze voor het verlichten van zowel het dak als de omgeving van jouw evenement. Met hun flexibele ontwerp, waterbestendigheid en krachtige verlichting bieden ze een veelzijdige en betrouwbare oplossing voor elke verlichtingsbehoeften. Ontdek vandaag nog de mogelijkheden van onze LED SPOTS en transformeer jouw evenement met heldere en levendige verlichtingseffecten die de aandacht trekken en indruk maken op jouw gasten.

 

Gerelateerde producten

Waarom VDO Events?

Afgelopen jaar hebben wij talloze evenementen georganiseerd, en hebben wij ons assortiment flink kunnen uitbreiden naar 200+ producten. Dit was natuurlijk niet mogelijk geweest zonder 100% klanttevredenheid. VDO Events  is ook niet zomaar een simpele partyverhuurder. Ons assortiment moeten aan vele hoge eisen voldoen. Pas daarna overwegen wij of deze in ons grote assortiment toegevoegd kan worden. Hierdoor kunnen wij wel altijd een hele goede service & veilige, betrouwbare en kwalitatief goede spullen leveren. En dit voor de laagste prijs.