Stretchtent 10×22,5

Artikelnummer:

ST107

Categorieën:

 1.975,00

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor de beschikbaarheid.

Voor beschikbaarheid en mogelijkheden vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Totaal aantal producten
Opties totaal
Eindtotaal

Beschrijving

Stretchtent 10×22,5

Onze stretchtenten worden door ons geplaatst en afgebouwd en zijn dus niet bij ons af te halen. De op- en afbouwkosten zijn dan ook al bij de huurprijs inbegrepen. Transportkosten worden wel nog los berekend.

Met onze Stretchtenten heeft u de ideale tent voor uw event. De zandkleurige doeken in combinatie met de houten afwerking geeft een luxe, sfeervolle uitstraling. Door onze ervaring, klantgerichtheid en flexibiliteit van het doek zijn er tal van vormen mogelijk.

Voor het plaatsen van een 10×22,50 Stretchtent is er een oppervlakte van 13×25,50 nodig.

  • Ca. 210 staanplaatsen
  • Ca. 170 zitplaatsen
  • Vorm in overleg
  • 100% waterdicht

Onze tenten zijn gemaakt van duurzame materialen en zijn ontworpen om bestand te zijn tegen alle weersomstandigheden. Ze zijn waterdicht en brandvertragend, zodat je altijd kunt rekenen op een veilige en comfortabele omgeving voor jouw evenement.

Stretchtent 10x 22,5: Indien nodig, leveren wij een volledig gecertificeerd bouwboek en brandcertificaat M2 en B1 aan.

Stretchtent 10x 22,5: Maak van je volgende evenement een onvergetelijke ervaring met onze stretchtenten! Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en ontdek hoe onze tenten de perfecte toevoeging kunnen zijn aan jouw feest of bijeenkomst. Laat ons je helpen om je visie tot leven te brengen en een adembenemende en unieke setting te creëren waar je gasten nog lang over zullen napraten. Klaar om indruk te maken? Reserveer nu jouw stretchtent en maak je klaar voor een evenement om nooit te vergeten!

Bij VDO Events streven we ernaar om jouw evenement onvergetelijk te maken. Met ons uitgebreide assortiment aan hoogwaardige producten en professionele diensten, staan we klaar om elk aspect van jouw evenement tot in de puntjes te verzorgen. Of je nu een intiem feest organiseert of een grootschalig evenement plant, wij hebben de expertise en de middelen om jouw visie werkelijkheid te laten worden. Onze toegewijde teamleden staan voor je klaar om je te helpen bij het kiezen van de perfecte apparatuur, het opzetten van een adembenemende setting en het coördineren van elk detail, zodat jij je kunt concentreren op het creëren van onvergetelijke momenten voor jou en je gasten. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons je helpen bij het plannen van het evenement van je dromen!

Extra informatie

Afmetingen 1000 × 2250 × 400 cm

Gerelateerde producten

Waarom VDO Events?

Afgelopen jaar hebben wij talloze evenementen georganiseerd, en hebben wij ons assortiment flink kunnen uitbreiden naar 200+ producten. Dit was natuurlijk niet mogelijk geweest zonder 100% klanttevredenheid. VDO Events  is ook niet zomaar een simpele partyverhuurder. Ons assortiment moeten aan vele hoge eisen voldoen. Pas daarna overwegen wij of deze in ons grote assortiment toegevoegd kan worden. Hierdoor kunnen wij wel altijd een hele goede service & veilige, betrouwbare en kwalitatief goede spullen leveren. En dit voor de laagste prijs.