Stretchtent 7,5×7,5

Artikelnummer:

ST102

Categorieën:

 700,00

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor de beschikbaarheid.

Voor beschikbaarheid en mogelijkheden vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Totaal aantal producten
Opties totaal
Eindtotaal

Beschrijving

Onze stretchtenten worden door ons geplaatst en afgebouwd en zijn dus niet bij ons af te halen. De op- en afbouwkosten zijn dan ook al bij de huurprijs inbegrepen. Transportkosten worden wel nog los berekend.

Met onze Stretchtenten heeft u de ideale tent voor uw event. De zandkleurige doeken in combinatie met de houten afwerking geeft een luxe, sfeervolle uitstraling. Door onze ervaring, klantgerichtheid en flexibiliteit van het doek zijn er tal van vormen mogelijk.

Voor het plaatsen van een 7,5×7,5 Stretchtent is er een oppervlakte van 10,5×10,5 nodig.

Ca. 55 staanplaatsen
Ca. 35 zitplaatsen
Vorm in overleg
100% waterdicht

Onze tenten zijn gemaakt van duurzame materialen en zijn ontworpen om bestand te zijn tegen alle weersomstandigheden. Ze zijn waterdicht en brandvertragend, zodat je altijd kunt rekenen op een veilige en comfortabele omgeving voor jouw evenement.

Indien nodig, leveren wij een volledig gecertificeerd bouwboek en brandcertificaat M2 en B1 aan.

Creëer een unieke en sfeervolle ruimte voor jouw evenement met onze stretchtent van 7,5x 7,5 meter. Deze veelzijdige tent biedt de perfecte oplossing voor zowel intieme bijeenkomsten als grotere feesten. Met zijn flexibele ontwerp kan de tent worden aangepast aan verschillende locaties en terreinen, waardoor je de vrijheid hebt om je eigen unieke setting te creëren.

Of je nu een bruiloft, bedrijfsfeest, festival of ander evenement organiseert, onze stretchtent biedt beschutting tegen zon, regen en wind, terwijl het toch een open en uitnodigende sfeer behoudt. Met zijn strakke en moderne uitstraling vormt deze tent een prachtig decor voor allerlei soorten gelegenheden.

Onze stretchtenten worden geleverd en opgezet door ons ervaren team, zodat je je kunt concentreren op het genieten van je evenement zonder je zorgen te maken over de logistiek. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en jouw perfecte stretchtent te reserveren voor je volgende evenement bij VDO Events.

Extra informatie

Afmetingen 750 × 750 × 400 cm

Gerelateerde producten

Waarom VDO Events?

Afgelopen jaar hebben wij talloze evenementen georganiseerd, en hebben wij ons assortiment flink kunnen uitbreiden naar 200+ producten. Dit was natuurlijk niet mogelijk geweest zonder 100% klanttevredenheid. VDO Events  is ook niet zomaar een simpele partyverhuurder. Ons assortiment moeten aan vele hoge eisen voldoen. Pas daarna overwegen wij of deze in ons grote assortiment toegevoegd kan worden. Hierdoor kunnen wij wel altijd een hele goede service & veilige, betrouwbare en kwalitatief goede spullen leveren. En dit voor de laagste prijs.