Thematent Ski hut

Artikelnummer:

TE103

Categorieën:

 412,50

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor de beschikbaarheid.

Voor beschikbaarheid en mogelijkheden vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Beschrijving

Deze Thematent Ski hut wordt standaard door ons op- en afgebouwd bij u op locatie. De op- en afbouwkosten zijn dan ook al inbegrepen. Transportkosten worden nog wel als meerprijs berekend. De tent is dan ook niet door u zelf bij ons op te halen.

Let op: de binnenverlichting en statafels zijn niet inbegrepen, maar kunnen worden toegevoegd voor een meerprijs van €100,- ex btw. Geef bij uw bestelling aan dat u hier gebruik van wilt maken en creëer hiermee een nog completere feestervaring!

Haal de gezelligheid van de wintersport naar jouw evenement met onze Ski Hut easy up tent. Het unieke ontwerp van de tent roept direct de sfeer op van een knusse aprés-skihut, compleet met houten details en wintersportdecoraties. Of je nu een winterfestival, bedrijfsfeest of themafeest organiseert, deze tent creëert een warme en feestelijke ambiance waarin jouw gasten zich in de bergen wanen. Het is de perfecte setting om te genieten van de gezelligheid van de aprés- ski.

Bij ons kun je rekenen op een stressvrije ervaring, want onze ervaren medewerkers zorgen voor de volledige opbouw en afbraak van de tent. Je hoeft je geen zorgen te maken over technische aspecten, want wij regelen alles voor je. Zo kun jij je volledig richten op het plezier van jouw gasten. Geschikt voor een aangenaam gezelschap tot 40 personen.

Voordelen van de Thematent Ski hut:

    • Beleef de gezelligheid van de après-ski op jouw evenement en creëer een onvergetelijke sfeer;
    • Geniet van het gemak en de stressvrije ervaring met onze volledige opbouw en afbouwservice;
    • Creëer een feestelijke ambiance met het unieke skihut ontwerp dat direct de wintersportsfeer oproept;
    • Vertrouw op de hoogwaardige kwaliteit en duurzame materialen van onze tent. Haal de gezelligheid van de wintersport naar jouw evenement met onze Ski Hut easy up tent.

Extra informatie

Lengte

400 cm

Breedte

600 cm

Hoogte

260 cm

Gerelateerde producten

Waarom VDO Events?

Afgelopen jaar hebben wij talloze evenementen georganiseerd, en hebben wij ons assortiment flink kunnen uitbreiden naar 200+ producten. Dit was natuurlijk niet mogelijk geweest zonder 100% klanttevredenheid. VDO Events  is ook niet zomaar een simpele partyverhuurder. Ons assortiment moeten aan vele hoge eisen voldoen. Pas daarna overwegen wij of deze in ons grote assortiment toegevoegd kan worden. Hierdoor kunnen wij wel altijd een hele goede service & veilige, betrouwbare en kwalitatief goede spullen leveren. En dit voor de laagste prijs.