Toiletwagen groot

Artikelnummer:

TO2

Categorieën:

 350,00

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor de beschikbaarheid.

Voor beschikbaarheid en mogelijkheden vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Beschrijving

De wagen is van alle gemakken voorzien en zeer strak ingericht. Ideaal dus voor bruiloften/ bedrijfsfeesten en de chiquere feesten. Zo bevat de wagen handdrogers, gescheiden ingangen voor dames en heren, aparte wasbakken plus spiegels en een antracieten chique uitstraling van de wagen.

De Toiletwagen heeft de volgende indeling: 2 dames toiletten, 1 heren toilet en 2 urinoirs. Ook is de toiletwagen uitgerust met 2 wasbakken. Tevens zijn er handdrogers a 1200 watt per stuk ingebouwd. De urinoirs zijn waterloos en duurzaam.

Bij Toiletwagen Brabant krijgt u standaard het volgende bijgeleverd voor een wc wagen huren:

  • wc papier 12 rollen
  • aansluiten van de wagen
  • 25 meter waterslang
  • 5 meter afvoer ( indien langer graag vermelden)
  • zeep
  • stroomvoorziening, dit is 220 V. ( aangeraden wordt om een aparte groep te gebruiken in verband met de handdrogers)

Wc wagen huren, maar u heeft geen afvoer vlakbij de toiletwagen? Dat is geen probleem, hiervoor kunnen we een septictank inzetten. Hierbij wordt het water gefilterd, het vuil blijft in de tank en het spoelwater wordt afgevoerd met een dun slangetje tot 25 meter. ( eventueel langer d.m.v. een opvoerpomp) De kosten zijn 45 euro exclusief de btw voor een septictank.

Extra informatie

Lengte

500 cm

Breedte

220 cm

Hoogte

290 cm

Gerelateerde producten

Waarom VDO Events?

Afgelopen jaar hebben wij talloze evenementen georganiseerd, en hebben wij ons assortiment flink kunnen uitbreiden naar 200+ producten. Dit was natuurlijk niet mogelijk geweest zonder 100% klanttevredenheid. VDO Events  is ook niet zomaar een simpele partyverhuurder. Ons assortiment moeten aan vele hoge eisen voldoen. Pas daarna overwegen wij of deze in ons grote assortiment toegevoegd kan worden. Hierdoor kunnen wij wel altijd een hele goede service & veilige, betrouwbare en kwalitatief goede spullen leveren. En dit voor de laagste prijs.