DJ booth met verlichting

Artikelnummer:

DJ101

Categorieën:

 100,00

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor de beschikbaarheid.

Voor beschikbaarheid en mogelijkheden vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Beschrijving

Laat je DJ extra opvallen met onze witte DJ booth met verlichting, een opvallende en stijlvolle toevoeging aan elk feest of evenement. Deze DJ booth combineert functionaliteit met een strak, modern design, waardoor je DJ-set een visueel hoogtepunt wordt.

Het witte oppervlak van de DJ booth wordt verlicht door geïntegreerde LED-strips die zorgen voor een dynamische en aantrekkelijke uitstraling. Deze LED-strips zijn eenvoudig in te stellen met de meegeleverde afstandsbediening, waardoor je de kleur en intensiteit van de verlichting kunt aanpassen aan de sfeer en het thema van je evenement. Of je nu een levendige, kleurrijke ambiance wilt creëren of een subtiele, elegante gloed wilt toevoegen, de LED-verlichting biedt talloze mogelijkheden om de juiste sfeer te scheppen.

Deze verrijdbare DJ booth is ontworpen met oog voor zowel stijl als functionaliteit. Het strakke, minimalistische ontwerp past perfect in diverse omgevingen, van intieme privéfeesten tot grootschalige evenementen. De booth is gemakkelijk te verplaatsen dankzij de ingebouwde wielen, waardoor je hem snel en zonder gedoe kunt opstellen op de gewenste locatie. De stevige constructie zorgt ervoor dat de booth stabiel en veilig blijft, zelfs tijdens intensief gebruik.

Naast het visuele aspect biedt onze DJ booth ook praktische voordelen. Het ruime werkoppervlak biedt voldoende ruimte voor alle benodigde DJ-apparatuur, zoals mixers, controllers en laptops. De booth is ontworpen om kabels netjes weg te werken, wat bijdraagt aan een opgeruimde en professionele uitstraling. Dit zorgt ervoor dat de focus volledig op de muziek en de DJ kan liggen, zonder afleidende rommel.

De witte LED-verlichte DJ booth is niet alleen een functionele werkplek voor de DJ, maar ook een centraal punt dat de aandacht van je gasten trekt. De verlichting kan synchroon worden ingesteld met de muziek, wat zorgt voor een indrukwekkend visueel effect dat de energie van de muziek versterkt. Dit maakt je DJ-set niet alleen hoorbaar, maar ook visueel aantrekkelijk, wat bijdraagt aan de algehele beleving van je evenement.

Kortom, onze witte LED-verlichte DJ booth is de perfecte keuze om je DJ extra in de schijnwerpers te zetten. Met zijn strakke design, verstelbare LED-verlichting en praktische functionaliteit biedt deze booth alles wat je nodig hebt om van je DJ-set een onvergetelijke ervaring te maken. Of je nu een feest, bruiloft, bedrijfsfeest of festival organiseert, deze DJ booth zorgt ervoor dat je DJ-set het visuele en muzikale middelpunt van de avond wordt. Maak je evenement compleet met onze LED-verlichte DJ booth en laat je gasten genieten van een spectaculaire show.

Extra informatie

Lengte

70 cm

Breedte

160 cm

Hoogte

107 cm

Gerelateerde producten

Waarom VDO Events?

Afgelopen jaar hebben wij talloze evenementen georganiseerd, en hebben wij ons assortiment flink kunnen uitbreiden naar 200+ producten. Dit was natuurlijk niet mogelijk geweest zonder 100% klanttevredenheid. VDO Events  is ook niet zomaar een simpele partyverhuurder. Ons assortiment moeten aan vele hoge eisen voldoen. Pas daarna overwegen wij of deze in ons grote assortiment toegevoegd kan worden. Hierdoor kunnen wij wel altijd een hele goede service & veilige, betrouwbare en kwalitatief goede spullen leveren. En dit voor de laagste prijs.