Betonblok 340 KG + jute zak

Artikelnummer:

EV107

Categorieën:

 40,00

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor de beschikbaarheid.

Voor beschikbaarheid en mogelijkheden vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Beschrijving

Onze betonblokken van 340 kg + Jute zak zijn de perfecte oplossing voor het veilig en stevig vastzetten van tenten, constructies en andere apparatuur tijdens evenementen en outdooractiviteiten. Met hun indrukwekkende gewicht zorgen deze betonblokken voor maximale stabiliteit, zelfs onder extreme weersomstandigheden.

Elk betonblok wordt geleverd met een jute zak, waardoor het gemakkelijk te verplaatsen is en geen schade aanricht aan het oppervlak waarop het wordt geplaatst. De jute zak beschermt ook het betonblok tegen slijtage en corrosie, waardoor de levensduur wordt verlengd en de esthetiek behouden blijft.

Onze betonblokken van 340 kg + Jute zak zijn vervaardigd volgens de hoogste normen voor kwaliteit en duurzaamheid, waardoor ze bestand zijn tegen langdurig gebruik en blootstelling aan verschillende omgevingsfactoren. Of je nu een groot festival, een bruiloftsfeest of een bouwproject organiseert, onze betonblokken bieden de stabiliteit en betrouwbaarheid die je nodig hebt.

Met het gebruik van betonblokken en jute zakken kun je met een gerust hart je evenement plannen, wetende dat alles veilig en stevig staat. Neem vandaag nog contact met ons op om onze betonblokken met jute zakken te bestellen en zorg voor een solide basis voor jouw volgende evenement.

Met onze betonblokken en jute zakken ben je verzekerd van een solide en betrouwbare oplossing voor het vastzetten van tenten, constructies en andere apparatuur. Dankzij het indrukwekkende gewicht van 340 kg bieden onze betonblokken maximale stabiliteit, zelfs onder de meest uitdagende omstandigheden. De bijgeleverde jute zakken maken het gemakkelijk om de betonblokken te verplaatsen zonder schade aan te richten aan de ondergrond. Bovendien zorgen de jute zakken ervoor dat de betonblokken beschermd blijven tegen slijtage en corrosie, waardoor hun levensduur wordt verlengd.

Of je nu een groot buitenevenement organiseert, een tent opzet voor een bruiloftsfeest of een constructie veilig wilt vastzetten op een bouwplaats, onze betonblokken met jute zakken bieden de stevigheid en betrouwbaarheid die je nodig hebt. Neem vandaag nog contact met ons op om jouw bestelling te plaatsen en zorg voor een veilige en stabiele basis voor jouw evenement of project.

Gerelateerde producten

Waarom VDO Events?

Afgelopen jaar hebben wij talloze evenementen georganiseerd, en hebben wij ons assortiment flink kunnen uitbreiden naar 200+ producten. Dit was natuurlijk niet mogelijk geweest zonder 100% klanttevredenheid. VDO Events  is ook niet zomaar een simpele partyverhuurder. Ons assortiment moeten aan vele hoge eisen voldoen. Pas daarna overwegen wij of deze in ons grote assortiment toegevoegd kan worden. Hierdoor kunnen wij wel altijd een hele goede service & veilige, betrouwbare en kwalitatief goede spullen leveren. En dit voor de laagste prijs.