Beugel + LED SPOT

Artikelnummer:

Categorieën:

 35,00

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor de beschikbaarheid.

Voor beschikbaarheid en mogelijkheden vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Beschrijving

Onze beugel met één LED-spot is een handige en veelzijdige accessoire voor evenementententen, ideaal voor bevestiging aan de middenpaal. Met zijn compacte formaat en krachtige verlichting is deze beugel perfect voor het verlichten van specifieke gebieden binnen of buiten de tent, zoals de dansvloer, het podium of de cateringruimte.

De LED-spot op de beugel biedt een heldere en gerichte verlichting, waardoor je de perfecte ambiance kunt creëren voor jouw evenement. Of je nu kiest voor warm wit licht voor een intieme sfeer of gekleurd licht voor een feestelijke uitstraling, deze LED-spot biedt de flexibiliteit om de verlichting aan te passen aan jouw voorkeuren en thema.

De beugel zelf is stevig en duurzaam, ontworpen om veilig en stabiel aan de middenpaal van de tent te worden bevestigd. Het installatieproces is snel en eenvoudig, waardoor je tijd en moeite bespaart bij het opzetten van jouw evenemententent. Bovendien is de beugel compatibel met verschillende soorten tenten, waardoor het een veelzijdige keuze is voor verschillende evenementen en locaties.

Met zijn energiezuinige LED-technologie biedt deze beugel niet alleen heldere verlichting, maar ook een langere levensduur en lagere operationele kosten dan traditionele verlichtingsopties. Dit maakt het niet alleen een milieuvriendelijke keuze, maar ook een kosteneffectieve oplossing voor jouw evenement.

Of je nu een professionele evenementenplanner bent die op zoek is naar hoogwaardige verlichtingsoplossingen voor jouw klanten, of een particulier die zijn feestje wil verlichten met stijl, onze beugel met één LED-spot biedt de perfecte combinatie van functionaliteit, kwaliteit en gemak. Voeg deze handige accessoire toe aan jouw tentuitrusting en transformeer jouw evenement in een onvergetelijke ervaring voor alle gasten.

Gerelateerde producten

Waarom VDO Events?

Afgelopen jaar hebben wij talloze evenementen georganiseerd, en hebben wij ons assortiment flink kunnen uitbreiden naar 200+ producten. Dit was natuurlijk niet mogelijk geweest zonder 100% klanttevredenheid. VDO Events  is ook niet zomaar een simpele partyverhuurder. Ons assortiment moeten aan vele hoge eisen voldoen. Pas daarna overwegen wij of deze in ons grote assortiment toegevoegd kan worden. Hierdoor kunnen wij wel altijd een hele goede service & veilige, betrouwbare en kwalitatief goede spullen leveren. En dit voor de laagste prijs.