Barombouw wit

Artikelnummer:

ME115

Categorieën: ,

 45,00

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor de beschikbaarheid.

Voor beschikbaarheid en mogelijkheden vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Beschrijving

De barombouw wit is een essentieel onderdeel van elke evenementenbar. Met zijn strakke, moderne ontwerp voegt deze barombouw een vleugje elegantie en stijl toe aan elke setting. Of het nu gaat om een bruiloft, bedrijfsfeest, verjaardagsfeest of een ander soort evenement, de witte barombouw zorgt voor een verfijnde uitstraling en biedt een praktische oplossing voor het serveren van drankjes.

Het gebruik van wit als kleur voor de barombouw geeft een gevoel van ruimte en lichtheid, waardoor het perfect past bij verschillende thema’s en decorstijlen. Het zachte, neutrale karakter van wit maakt het ook gemakkelijk te combineren met andere kleuren en accenten, waardoor u eindeloze mogelijkheden heeft om de baromgeving aan te passen aan uw specifieke voorkeuren en de sfeer van uw evenement.

De barombouw wit is ontworpen met het oog op zowel stijl als functionaliteit. Het biedt voldoende ruimte voor het plaatsen van flessen, glazen en andere benodigdheden, waardoor het een handige en efficiënte werkruimte is voor uw barpersoneel. Bovendien is de barombouw voorzien van een stevig en duurzaam materiaal, waardoor hij bestand is tegen dagelijks gebruik en geschikt is voor zowel binnen- als buitenevenementen.

Met zijn tijdloze ontwerp en veelzijdige toepassingsmogelijkheden is de witte barombouw een must-have voor elke professionele evenementenorganisator of individu die een speciale touch aan zijn feest wil toevoegen. Of u nu een elegante bruiloft, een chique bedrijfsfeest of een gezellige bijeenkomst organiseert, deze barombouw zal zeker bijdragen aan de algehele sfeer en beleving van uw evenement.

Gerelateerde producten

Categorieën: ,

 18,00

Waarom VDO Events?

Afgelopen jaar hebben wij talloze evenementen georganiseerd, en hebben wij ons assortiment flink kunnen uitbreiden naar 200+ producten. Dit was natuurlijk niet mogelijk geweest zonder 100% klanttevredenheid. VDO Events  is ook niet zomaar een simpele partyverhuurder. Ons assortiment moeten aan vele hoge eisen voldoen. Pas daarna overwegen wij of deze in ons grote assortiment toegevoegd kan worden. Hierdoor kunnen wij wel altijd een hele goede service & veilige, betrouwbare en kwalitatief goede spullen leveren. En dit voor de laagste prijs.