Koelkast met 3 deuren met eikenhouten barombouw

Artikelnummer:

KO103

Categorieën:

 120,00

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor de beschikbaarheid.

Voor beschikbaarheid en mogelijkheden vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Beschrijving

Heb je extra koelcapaciteit nodig voor je evenement, verjaardag, feest of borrel? Maak dan gebruik van onze ideale koelkast met drie glazen deuren en een elegante eikenhouten barombouw. Deze combinatie biedt niet alleen functionaliteit, maar ook een stijlvolle presentatie die perfect past bij elk type bijeenkomst.

Onze koelkast is ontworpen om aan al je koelbehoeften te voldoen, met een instelbare temperatuur van 2 tot 10°C. Dit geeft je de flexibiliteit om verschillende soorten dranken en etenswaren op de perfecte temperatuur te bewaren. Of je nu verfrissende frisdranken, bieren, wijnen of hapjes wilt serveren, deze Koelkast 3-deuren barombouw zorgt ervoor dat alles heerlijk koel blijft gedurende je hele evenement.

De drie glazen deuren van de koelkast zijn niet alleen praktisch, maar ook esthetisch aantrekkelijk. Ze geven je gasten een duidelijk zicht op de inhoud van de koelkast, waardoor ze gemakkelijk hun favoriete drankjes kunnen kiezen zonder de deuren te hoeven openen. Dit vermindert het energieverbruik en houdt de koude lucht beter binnen, wat bijdraagt aan de efficiëntie van de koelkast.

Met de ingebouwde ventilator voor luchtcirculatie blijft de temperatuur in de hele koelkast consistent, waardoor alle items gelijkmatig gekoeld worden. De verstelbare rekken bieden de flexibiliteit om de binnenruimte naar wens in te delen, zodat je zowel kleine als grote items gemakkelijk kunt opbergen.

Wat deze koeloplossing echt speciaal maakt, is de chique eikenhouten barombouw. Deze barombouw voegt een vleugje elegantie en klasse toe aan je evenement. Het natuurlijke houtdesign creëert een warme en uitnodigende sfeer, perfect voor het serveren van drankjes. De barombouw is niet alleen stijlvol, maar ook praktisch, met voldoende ruimte om glazen en andere serveeritems gemakkelijk toegankelijk te houden.

Kortom, onze koelkast met drie glazen deuren en eikenhouten barombouw is de perfecte oplossing voor iedereen die extra koelcapaciteit nodig heeft tijdens een evenement. Het combineert functionaliteit met esthetiek, waardoor je niet alleen kunt genieten van perfect gekoelde drankjes, maar ook indruk kunt maken op je gasten met een elegante presentatie. Of je nu een intiem feest thuis organiseert of een groot evenement plant, deze Koelkast 3-deuren barombouw zorgen ervoor dat je altijd voorbereid bent en je gasten kunt verwennen met een stijlvolle en efficiënte koelingsoplossing.

Gerelateerde producten

Categorieën: ,

 45,00

Waarom VDO Events?

Afgelopen jaar hebben wij talloze evenementen georganiseerd, en hebben wij ons assortiment flink kunnen uitbreiden naar 200+ producten. Dit was natuurlijk niet mogelijk geweest zonder 100% klanttevredenheid. VDO Events  is ook niet zomaar een simpele partyverhuurder. Ons assortiment moeten aan vele hoge eisen voldoen. Pas daarna overwegen wij of deze in ons grote assortiment toegevoegd kan worden. Hierdoor kunnen wij wel altijd een hele goede service & veilige, betrouwbare en kwalitatief goede spullen leveren. En dit voor de laagste prijs.