Stretch Tent 14,5 x 7,5

Artikelnummer:

ST105

Categorieën:

 1.175,00

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor de beschikbaarheid.

Voor beschikbaarheid en mogelijkheden vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Totaal aantal producten
Opties totaal
Eindtotaal

Transport kosten & mogelijkheden:

Wij bieden ook bezorgopties aan, waarbij de transportkosten worden bepaald op basis van de afstand. Neem gerust contact met ons op voor een offerte, zodat wij de exacte transportkosten voor uw kunnen berekenen.

Beschrijving

Onze stretchtenten worden door ons geplaatst en afgebouwd en zijn dus niet bij ons af te halen. De op- en afbouwkosten zijn dan ook al bij de huurprijs inbegrepen. Transportkosten worden wel nog los berekend.

Met onze Stretchtenten heeft u de ideale tent voor uw event. De zandkleurige doeken in combinatie met de houten afwerking geeft een luxe, sfeervolle uitstraling. Door onze ervaring, klantgerichtheid en flexibiliteit van het doek zijn er tal van vormen mogelijk.

Voor het plaatsen van een 14,5×7,5 Stretchtent is er een oppervlakte van 17,5×10,5 nodig.

  • Ca. 120 staanplaatsen
  • Ca. 80 zitplaatsen
  • Vorm in overleg
  • 1000% waterdicht

Onze tenten zijn gemaakt van duurzame materialen en zijn ontworpen om bestand te zijn tegen alle weersomstandigheden. Ze zijn waterdicht en brandvertragend, zodat je altijd kunt rekenen op een veilige en comfortabele omgeving voor jouw evenement.

Indien nodig, leveren wij een volledig gecertificeerd bouwboek en brandcertificaat M2 en B1 aan.

Gerelateerde producten

Waarom VDO Events?

Afgelopen jaar hebben wij talloze evenementen georganiseerd, en hebben wij ons assortiment flink kunnen uitbreiden naar 200+ producten. Dit was natuurlijk niet mogelijk geweest zonder 100% klanttevredenheid. VDO Events  is ook niet zomaar een simpele partyverhuurder. Ons assortiment moeten aan vele hoge eisen voldoen. Pas daarna overwegen wij of deze in ons grote assortiment toegevoegd kan worden. Hierdoor kunnen wij wel altijd een hele goede service & veilige, betrouwbare en kwalitatief goede spullen leveren. En dit voor de laagste prijs.