Pagodetent 5×5

Artikelnummer:

TE109

Categorieën:

 210,00

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor de beschikbaarheid.

Voor beschikbaarheid en mogelijkheden vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Beschrijving

De pagodetent van 5×5 meter is een veelzijdige en stijlvolle oplossing voor allerlei soorten evenementen en bijeenkomsten. Met zijn kenmerkende piramidevormige dak en elegante uitstraling voegt deze tent een vleugje klasse toe aan elke locatie.

Het compacte formaat van 5×5 meter maakt de pagodetent ideaal voor kleinere evenementen, zoals tuinfeesten, bruiloften, markten en bedrijfsbijeenkomsten. Het biedt voldoende ruimte voor gasten om comfortabel te genieten van de festiviteiten, terwijl het toch een intieme en gezellige sfeer behoudt.

De pagodetent is ontworpen met duurzaamheid en stabiliteit in gedachten. Het robuuste frame en de stevige constructie zorgen ervoor dat de tent bestand is tegen verschillende weersomstandigheden, waardoor het een betrouwbare keuze is, ongeacht het seizoen.

Het open ontwerp van de pagodetent creëert een uitnodigende en gastvrije ruimte voor gasten. De grote ramen zorgen voor natuurlijk licht en een prachtig uitzicht op de omgeving, terwijl de mogelijkheid om de zijwanden op te rollen extra ventilatie biedt op warme dagen.

Of het nu gaat om een informele bijeenkomst of een chic evenement, de pagodetent van 5×5 meter biedt een veelzijdige en elegante oplossing voor al je ruimtebehoeften. Met zijn tijdloze uitstraling en praktische ontwerp is het de perfecte keuze voor een breed scala aan gelegenheden.

Kortom, met de pagodetent van 5×5 meter ben je verzekerd van een comfortabele en sfeervolle locatie voor je volgende evenement. Voeg een vleugje elegantie toe aan je bijeenkomst en creëer onvergetelijke herinneringen voor jou en je gasten.

Extra informatie

Lengte

500 cm

Breedte

500 cm

Gerelateerde producten

Waarom VDO Events?

Afgelopen jaar hebben wij talloze evenementen georganiseerd, en hebben wij ons assortiment flink kunnen uitbreiden naar 200+ producten. Dit was natuurlijk niet mogelijk geweest zonder 100% klanttevredenheid. VDO Events  is ook niet zomaar een simpele partyverhuurder. Ons assortiment moeten aan vele hoge eisen voldoen. Pas daarna overwegen wij of deze in ons grote assortiment toegevoegd kan worden. Hierdoor kunnen wij wel altijd een hele goede service & veilige, betrouwbare en kwalitatief goede spullen leveren. En dit voor de laagste prijs.