Pagodetent 5×5

Artikelnummer:

TE109

Categorieën:

 210,00

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor de beschikbaarheid.

Voor beschikbaarheid en mogelijkheden vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Transport kosten & mogelijkheden:

Wij bieden ook bezorgopties aan, waarbij de transportkosten worden bepaald op basis van de afstand. Neem gerust contact met ons op voor een offerte, zodat wij de exacte transportkosten voor uw kunnen berekenen.

Beschrijving

De pagodetent straalt een sfeervolle luxe uit, dankzij de hoge puntdak. Door de compacte vorm is deze tent vrijwel overal inzetbaar, waardoor het een ideale keuze is voor elk gelegenheid. Deze pagodetenten kunnen moeiteloos aan elkaar gekoppeld worden, waardoor je de gewenste afmeting kunt creëren. De pagodetent komt vaak goed tot zijn recht bij evenementen zoals bruiloften en verjaardagen. Standaard geleverd met zijwanden.

Extra informatie

Lengte

500 cm

Breedte

500 cm

Gerelateerde producten

Waarom VDO Events?

Afgelopen jaar hebben wij talloze evenementen georganiseerd, en hebben wij ons assortiment flink kunnen uitbreiden naar 200+ producten. Dit was natuurlijk niet mogelijk geweest zonder 100% klanttevredenheid. VDO Events  is ook niet zomaar een simpele partyverhuurder. Ons assortiment moeten aan vele hoge eisen voldoen. Pas daarna overwegen wij of deze in ons grote assortiment toegevoegd kan worden. Hierdoor kunnen wij wel altijd een hele goede service & veilige, betrouwbare en kwalitatief goede spullen leveren. En dit voor de laagste prijs.