Toiletwagen klein

Artikelnummer:

TO1

Categorieën:

 250,00

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor de beschikbaarheid.

Voor beschikbaarheid en mogelijkheden vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Beschrijving

Deze mobiele toiletwagen biedt de perfecte oplossing voor evenementen waar extra sanitaire voorzieningen nodig zijn. De wagen bestaat uit één damestoilet en één herentoilet, elk uitgerust met een eigen ingang om de privacy van de gebruikers te waarborgen. Daarnaast is er een handenwasgelegenheid voorzien, zodat gasten hun handen kunnen wassen na gebruik van het toilet. Elk toilet is uitgerust met een handendroger en LED-verlichting, wat zorgt voor een moderne en hygiënische ervaring. De lage instaptrap maakt de toiletten gemakkelijk toegankelijk voor alle gasten, ongeacht hun mobiliteit.

De toiletwagen wordt vaak ingezet voor gezelschappen tot 100 personen, maar de capaciteit kan variëren afhankelijk van de duur en aard van het evenement. Voor advies over de capaciteit en de beste oplossing voor uw specifieke situatie kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag bij het bepalen van het juiste aantal en type sanitaire voorzieningen om ervoor te zorgen dat uw evenement soepel verloopt.

Specificaties:

  • Afmetingen (LxBxH): 2,7 x 2,3 x 2,9 meter (lengte zonder dissel gemeten)
  • Indeling: 1 herentoilet + 1 damestoilet
  • Handenwasgelegenheid: 2 fonteinen met spiegel, voorzien van zeep en handdroog faciliteiten
  • Stroomvoorziening: 220V
  • Afvoer: 5 meter (110mm)
  • Optionele septic tank: beschikbaar op aanvraag
  • Toiletpapier: geleverd zonder meerprijs (maximaal 24 rollen)

De toiletwagen is ontworpen met het oog op comfort en hygiëne. De LED-verlichting zorgt voor een heldere en uitnodigende sfeer, terwijl de handendrogers een hygiënische manier bieden om de handen te drogen zonder papieren handdoeken. De voorzieningen zijn eenvoudig aan te sluiten op een stroomvoorziening van 220V, en de afvoer kan tot 5 meter worden verlengd met een buis van 110mm. Voor locaties waar geen directe aansluiting op het riool mogelijk is, kan een septic tank als optie worden geleverd.

De toiletwagen is niet alleen functioneel maar ook esthetisch aantrekkelijk. De moderne uitstraling past goed bij diverse soorten evenementen, van bruiloften en festivals tot zakelijke bijeenkomsten en privéfeesten. De lage instaptrap zorgt ervoor dat alle gasten, inclusief ouderen en mensen met beperkte mobiliteit, de toiletten gemakkelijk kunnen betreden.

Het leveren van toiletpapier zonder meerprijs (tot maximaal 24 rollen) is een extra service die we bieden om ervoor te zorgen dat u zich geen zorgen hoeft te maken over het bijvullen van de voorraad tijdens uw evenement. Dit draagt bij aan de totale gemoedsrust en het gemak voor de organisatoren van het evenement.

Extra informatie

Lengte

270 cm

Breedte

230 cm

Hoogte

290 cm

Gerelateerde producten

Waarom VDO Events?

Afgelopen jaar hebben wij talloze evenementen georganiseerd, en hebben wij ons assortiment flink kunnen uitbreiden naar 200+ producten. Dit was natuurlijk niet mogelijk geweest zonder 100% klanttevredenheid. VDO Events  is ook niet zomaar een simpele partyverhuurder. Ons assortiment moeten aan vele hoge eisen voldoen. Pas daarna overwegen wij of deze in ons grote assortiment toegevoegd kan worden. Hierdoor kunnen wij wel altijd een hele goede service & veilige, betrouwbare en kwalitatief goede spullen leveren. En dit voor de laagste prijs.