Bar met tap & waterkoeler

Artikelnummer:

Categorieën:

 125,00

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor de beschikbaarheid.

Voor beschikbaarheid en mogelijkheden vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Beschrijving

Bar met tap & waterkoeler: Deze prachtige wit afgelakte houten bar met tap en waterkoeler is de perfecte toevoeging aan elk feest of evenement. Met zijn stijlvolle en eigentijdse ontwerp voegt deze bar een vleugje elegantie toe aan elke setting, of het nu een bruiloft, bedrijfsfeest, verjaardagsfeest of een andere speciale gelegenheid is.

Het unieke kenmerk van deze bar is de ingebouwde tap met waterkoeler. Hierdoor kunnen lauwe fusten rechtstreeks op de tap worden aangesloten, waardoor uw gasten kunnen genieten van heerlijk ijskoud bier dat direct uit de kraan komt. Dit zorgt voor een verfrissende en onvergetelijke ervaring voor uw gasten, en draagt bij aan de algehele sfeer en beleving van uw evenement.

Naast zijn esthetische aantrekkingskracht is deze bar ook zeer functioneel en praktisch in gebruik. Het biedt voldoende ruimte voor het plaatsen van glazen, flessen en andere benodigdheden, waardoor het een handige en efficiënte werkruimte is voor uw barpersoneel. Bovendien is de bar stevig en duurzaam gebouwd, waardoor hij bestand is tegen dagelijks gebruik en geschikt is voor zowel binnen- als buitenevenementen.

De Bar met tap & waterkoeler is niet alleen een praktische oplossing voor het serveren van drankjes, maar ook een eyecatcher die de aandacht trekt en een gespreksonderwerp vormt op uw feest. Met zijn betaalbare prijs van 125 euro excl. koolzuur is het een uitstekende investering voor elk evenement dat een vleugje klasse en verfijning nodig heeft.

Gerelateerde producten

Categorieën:

 0,40

Categorieën: ,

 45,00

Waarom VDO Events?

Afgelopen jaar hebben wij talloze evenementen georganiseerd, en hebben wij ons assortiment flink kunnen uitbreiden naar 200+ producten. Dit was natuurlijk niet mogelijk geweest zonder 100% klanttevredenheid. VDO Events  is ook niet zomaar een simpele partyverhuurder. Ons assortiment moeten aan vele hoge eisen voldoen. Pas daarna overwegen wij of deze in ons grote assortiment toegevoegd kan worden. Hierdoor kunnen wij wel altijd een hele goede service & veilige, betrouwbare en kwalitatief goede spullen leveren. En dit voor de laagste prijs.