Flessen koelkast

Artikelnummer:

KO102

Categorieën:

 70,00

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor de beschikbaarheid.

Voor beschikbaarheid en mogelijkheden vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Beschrijving

Met de flessen koelkast van VDO Events houdt u uw drankjes altijd perfect gekoeld voor uw evenementen, feesten of bijeenkomsten. Deze compacte en stijlvolle koelkast is speciaal ontworpen om flessen op de ideale temperatuur te bewaren, zodat uw gasten kunnen genieten van verfrissende drankjes op elk moment.

De flessen koelkast is ideaal voor het koelen van verschillende soorten dranken, waaronder frisdranken, bier, wijn en andere flessen met een standaardformaat. Met voldoende ruimte en verstelbare planken kunt u de koelkast aanpassen aan uw specifieke behoeften en voorkeuren.

Dankzij het compacte tafelmodelontwerp past deze koelkast gemakkelijk op elke locatie, zowel binnen als buiten. Of het nu gaat om een bruiloft, bedrijfsfeest, verjaardagsfeestje of barbecue, de flessen koelkast zorgt ervoor dat uw drankjes altijd koud en klaar voor gebruik zijn.

Bovendien is de koelkast voorzien van een glazen deur, waardoor uw gasten snel en gemakkelijk een keuze kunnen maken uit het assortiment drankjes. Met de ingebouwde verlichting blijft het interieur van de koelkast goed zichtbaar, zelfs in donkere omgevingen.

Kortom, met deze koelkast van VDO Events bent u verzekerd van een professionele en praktische oplossing voor het koelen van uw drankjes. Neem vandaag nog contact met ons op om uw bestelling te plaatsen en uw evenement van de beste koelmogelijkheden te voorzien.

Extra informatie

Lengte

70 cm

Breedte

70 cm

Hoogte

200 cm

Voltage

230

Watt

1.1

Gerelateerde producten

Waarom VDO Events?

Afgelopen jaar hebben wij talloze evenementen georganiseerd, en hebben wij ons assortiment flink kunnen uitbreiden naar 200+ producten. Dit was natuurlijk niet mogelijk geweest zonder 100% klanttevredenheid. VDO Events  is ook niet zomaar een simpele partyverhuurder. Ons assortiment moeten aan vele hoge eisen voldoen. Pas daarna overwegen wij of deze in ons grote assortiment toegevoegd kan worden. Hierdoor kunnen wij wel altijd een hele goede service & veilige, betrouwbare en kwalitatief goede spullen leveren. En dit voor de laagste prijs.