Flessen koelkast

Artikelnummer:

KO102

Categorieën:

 70,00

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor de beschikbaarheid.

Voor beschikbaarheid en mogelijkheden vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Transport kosten & mogelijkheden:

Wij bieden ook bezorgopties aan, waarbij de transportkosten worden bepaald op basis van de afstand. Neem gerust contact met ons op voor een offerte, zodat wij de exacte transportkosten voor uw kunnen berekenen.

Beschrijving

Heb je extra koelcapaciteit nodig voor je evenement, verjaardag, feest of borrel? Maak dan gebruik van onze flessenkoelkast met een glazen deur, die een indrukwekkende capaciteit van 360 liter heeft! Dit is een stijlvolle en professionele koeling van hoogwaardige kwaliteit, ideaal voor uw evenement. Word geleverd in verrijdbare kooi daardoor heel gemakkelijk naar uw locatie te bezorgen. voorzien van een lamp, en heeft het 3 verstelbare roosters en 1 bodemrooster.

Extra informatie

Lengte

70 cm

Breedte

70 cm

Hoogte

200 cm

Voltage

230

Watt

1.1

Gerelateerde producten

Waarom VDO Events?

Afgelopen jaar hebben wij talloze evenementen georganiseerd, en hebben wij ons assortiment flink kunnen uitbreiden naar 200+ producten. Dit was natuurlijk niet mogelijk geweest zonder 100% klanttevredenheid. VDO Events  is ook niet zomaar een simpele partyverhuurder. Ons assortiment moeten aan vele hoge eisen voldoen. Pas daarna overwegen wij of deze in ons grote assortiment toegevoegd kan worden. Hierdoor kunnen wij wel altijd een hele goede service & veilige, betrouwbare en kwalitatief goede spullen leveren. En dit voor de laagste prijs.