Led letters 21

Artikelnummer:

LE101

Categorieën:

 70,00

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor de beschikbaarheid.

Voor beschikbaarheid en mogelijkheden vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Beschrijving

Led letters 21: Deze elegante lichtletters in een stralend witte kleur hebben een hoogte van ongeveer één meter en zijn uitgerust met sfeervolle, warmwitte LED-verlichting. De heldere LED-verlichting zorgt ervoor dat de letters zelfs overdag, in vol zonlicht, goed zichtbaar zijn. Perfect voor bruiloften, feesten en evenementen om een prachtige en opvallende boodschap te creëren.

De Led letters zijn niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook functioneel. Hun stijlvolle ontwerp voegt een vleugje glamour toe aan elke gelegenheid, terwijl de duurzame constructie en energiezuinige LED’s zorgen voor langdurig gebruik en minimale onderhoudskosten. De warmwitte LED-verlichting creëert een uitnodigende en gezellige sfeer, ideaal voor zowel formele als informele evenementen. Of je nu een romantische bruiloft, een verjaardagsfeest of een bedrijfsbijeenkomst organiseert, deze lichtletters zijn een geweldige manier om een persoonlijke en memorabele touch toe te voegen.

Een van de grootste voordelen van deze lichtletters is hun veelzijdigheid. Ze zijn eenvoudig te installeren en te verplaatsen, waardoor ze een flexibele decoratieve oplossing bieden voor zowel binnen- als buitenevenementen. De lichtletters kunnen worden gebruikt om namen, initialen, leeftijden, of speciale boodschappen weer te geven, wat een unieke en persoonlijke uitstraling aan je evenement geeft. Door hun opvallende formaat en heldere verlichting trekken ze de aandacht en fungeren ze als een prachtig middelpunt van elke decoratieopstelling.

Daarnaast zijn de lichtletters ontworpen met gebruiksgemak in gedachten. Ze zijn licht van gewicht en gemakkelijk te vervoeren, wat betekent dat je ze zonder veel moeite kunt opzetten en afbreken. De energiezuinige LED’s verbruiken weinig stroom, waardoor ze een milieuvriendelijke keuze zijn en je energiekosten laag blijven. De duurzame materialen zorgen ervoor dat de lichtletters bestand zijn tegen slijtage, zodat je ze keer op keer kunt gebruiken voor verschillende evenementen.

Bij het gebruik van lichtletters in je decoraties kun je creatief zijn met de opstelling. Plaats ze bijvoorbeeld bij de ingang van de locatie om gasten te verwelkomen, gebruik ze als achtergrond voor een fotobooth, of zet ze op het podium om een speciale boodschap te benadrukken. De mogelijkheden zijn eindeloos en beperken zich alleen tot je verbeelding.

Led letters 21, of bekijk hier de rest van ons assortiment.

Gerelateerde producten

Categorieën:

 100,00

Categorieën:

 150,00

Categorieën:

 215,00

Waarom VDO Events?

Afgelopen jaar hebben wij talloze evenementen georganiseerd, en hebben wij ons assortiment flink kunnen uitbreiden naar 200+ producten. Dit was natuurlijk niet mogelijk geweest zonder 100% klanttevredenheid. VDO Events  is ook niet zomaar een simpele partyverhuurder. Ons assortiment moeten aan vele hoge eisen voldoen. Pas daarna overwegen wij of deze in ons grote assortiment toegevoegd kan worden. Hierdoor kunnen wij wel altijd een hele goede service & veilige, betrouwbare en kwalitatief goede spullen leveren. En dit voor de laagste prijs.