Fotobooth

Artikelnummer:

FO101

Categorieën:

 215,00

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor de beschikbaarheid.

Voor beschikbaarheid en mogelijkheden vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Beschrijving

De Fotobooth van VDO Events biedt een leuke en interactieve toevoeging aan allerlei soorten evenementen. Of het nu gaat om een bruiloft, bedrijfsfeest, jubileum, of ander speciaal moment, de Fotobooth zorgt voor onvergetelijke herinneringen en brengt gasten samen voor leuke foto’s.

Met zijn compacte en stijlvolle design past de Fotobooth perfect in elke setting. Of het nu binnen in een feestzaal is of buiten op een terras, deze fotomachine voegt direct een speels element toe aan de sfeer van het evenement.

Het gebruik van de Fotobooth is eenvoudig en intuïtief, waardoor gasten snel en gemakkelijk leuke foto’s kunnen maken. Met een eenvoudige druk op de knop kunnen ze hun favoriete poses vastleggen en direct zien hoe de foto’s eruit komen te zien op het scherm van de Fotobooth.

Daarnaast biedt de Fotobooth een scala aan leuke opties en functies, zoals verschillende achtergronden, filters en fotolay-outs, waarmee gasten hun creativiteit de vrije loop kunnen laten en unieke foto’s kunnen maken die perfect passen bij het thema van het evenement.

Bovendien kunnen de foto’s direct worden afgedrukt, zodat gasten ze als aandenken kunnen meenemen naar huis. Daarnaast kunnen de foto’s ook digitaal worden gedeeld via sociale media, zodat ook vrienden en familie die niet aanwezig waren bij het evenement kunnen meegenieten van de feestvreugde.

Met de Fotobooth van VDO Events wordt elk evenement gegarandeerd een succes. Door gasten samen te brengen voor leuke foto’s en herinneringen te creëren die een leven lang meegaan, draagt de Fotobooth bij aan een onvergetelijke ervaring voor iedereen die aanwezig is.

Of het nu gaat om het vieren van een huwelijk, het organiseren van een bedrijfsfeest, of het vieren van een verjaardag, de Fotobooth zorgt voor een onvergetelijke ervaring voor alle aanwezigen. Met zijn gebruiksvriendelijke interface en talloze creatieve opties, is hij geschikt voor alle leeftijden en garandeert het plezier voor iedereen.

Bovendien bieden we bij VDO Events niet alleen de Fotobooth zelf, maar ook een scala aan extra’s zoals thematische achtergronden, accessoires en fotoprops om de ervaring nog leuker en unieker te maken. Onze professionele medewerkers staan altijd klaar om te helpen en ervoor te zorgen dat alles vlekkeloos verloopt tijdens uw evenement.

Met de Fotobooth van VDO Events creëert u niet alleen prachtige herinneringen, maar ook een blijvende indruk op uw gasten. Laat ons u helpen om van uw evenement een onvergetelijke en plezierige ervaring te maken.

Gerelateerde producten

Categorieën:

 100,00

Categorieën:

 150,00

Categorieën:

 70,00

Waarom VDO Events?

Afgelopen jaar hebben wij talloze evenementen georganiseerd, en hebben wij ons assortiment flink kunnen uitbreiden naar 200+ producten. Dit was natuurlijk niet mogelijk geweest zonder 100% klanttevredenheid. VDO Events  is ook niet zomaar een simpele partyverhuurder. Ons assortiment moeten aan vele hoge eisen voldoen. Pas daarna overwegen wij of deze in ons grote assortiment toegevoegd kan worden. Hierdoor kunnen wij wel altijd een hele goede service & veilige, betrouwbare en kwalitatief goede spullen leveren. En dit voor de laagste prijs.