Fotobooth

Artikelnummer:

FO101

Categorieën:

 215,00

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor de beschikbaarheid.

Voor beschikbaarheid en mogelijkheden vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Transport kosten & mogelijkheden:

Wij bieden ook bezorgopties aan, waarbij de transportkosten worden bepaald op basis van de afstand. Neem gerust contact met ons op voor een offerte, zodat wij de exacte transportkosten voor uw kunnen berekenen.

Beschrijving

De Photobooth wordt door ons begeleid en de begeleidingskosten worden dan ook nog los berekend. Ons deskundige team zorgt voor technische ondersteuning en assistentie.

Wat kun je verwachten (inbegrepen):
Puur Plezier: Beleef volop vreugde en onvergetelijke momenten met onze staande fotobooth, omringd door lachende gezichten.
Professioneel Studio Licht: Schiet perfecte foto’s dankzij ons professionele studiolicht.
Onbeperkt Printen: Druk zoveel foto’s af als je wilt gedurende het hele evenement.
Creatieve Fotolay-outs: Wij ontwerpen een op maat gemaakte lay-out voor jouw foto’s.
Deskundige Op- en Afbouw: Ons team verzorgt de volledige op- en afbouw zodat alles moeiteloos verloopt.
Privé Digitaal Album: Bewaar de herinneringen voor altijd met een privé digitaal fotoalbum.

Voeg een extra dimensie toe aan je evenement met de staande fotobooth van Attractieverhuur Moonen. Verzamel je vrienden, poseer en creëer herinneringen die een leven lang meegaan. Met gratis op- en afbouw, 3 uur ongelimiteerde prints en de vrijheid om meerdere van je gasten in één foto vast te leggen, wordt onze fotobooth het hoogtepunt van uw evenement.
Maar onze fotobooth biedt meer dan alleen foto’s. Het is een belevenis, een reden voor bijzondere momenten, een bron van vreugde. Elk blij gezicht, elk gelukkig moment wordt vastgelegd en voor altijd gekoesterd. Of je nu de liefde viert, vriendschap viert of een bijzondere gelegenheid markeert, onze fotobooth voegt een speelse en onvergetelijke dimensie toe aan je evenement, met plezier en kostbare herinneringen als resultaat.

Gerelateerde producten

Categorieën:

 100,00

Categorieën:

 150,00

Categorieën:

 70,00

Waarom VDO Events?

Afgelopen jaar hebben wij talloze evenementen georganiseerd, en hebben wij ons assortiment flink kunnen uitbreiden naar 200+ producten. Dit was natuurlijk niet mogelijk geweest zonder 100% klanttevredenheid. VDO Events  is ook niet zomaar een simpele partyverhuurder. Ons assortiment moeten aan vele hoge eisen voldoen. Pas daarna overwegen wij of deze in ons grote assortiment toegevoegd kan worden. Hierdoor kunnen wij wel altijd een hele goede service & veilige, betrouwbare en kwalitatief goede spullen leveren. En dit voor de laagste prijs.