Led letters bar

Artikelnummer:

LE103

Categorieën:

 100,00

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor de beschikbaarheid.

Voor beschikbaarheid en mogelijkheden vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Beschrijving

Led letters bar: Deze prachtige lichtletters in een stralend witte kleur zijn een echte blikvanger op elk evenement of feestelijke gelegenheid. Met een hoogte van ongeveer één meter zijn ze imposant en trekken ze onmiddellijk de aandacht van uw gasten. De letters zijn uitgerust met sfeervolle, warmwitte LED-verlichting, die een gezellige en feestelijke sfeer creëert.

Wat deze lichtletters echt bijzonder maakt, is de heldere LED-verlichting die ervoor zorgt dat de letters zelfs overdag, in vol zonlicht, goed zichtbaar zijn. Dit maakt ze perfect voor buiten evenementen, zoals bruiloften, tuinfeesten, festivals en bedrijfsevenementen, waar ze een echte eyecatcher kunnen zijn.

De elegante uitstraling van de lichtletters voegt een vleugje glamour toe aan elke setting, of het nu gaat om een chique bruiloftsreceptie, een trendy zakelijk evenement, of een informeel feest met vrienden en familie. Ze zijn veelzijdig inzetbaar en kunnen worden gebruikt als decoratie of als achtergrond voor foto’s.

De warmwitte LED letters bar zorgt voor een gezellige en uitnodigende sfeer, waardoor uw gasten zich meteen op hun gemak voelen. Of u ze nu gebruikt om de naam van het bruidspaar op een bruiloft te spellen, een bedrijfslogo weer te geven op een zakelijk evenement, of gewoon om een feestelijke boodschap over te brengen, deze lichtletters voegen gegarandeerd een vleugje glamour toe aan uw evenement.

Met hun indrukwekkende hoogte van ongeveer één meter zijn deze lichtletters niet te missen. Ze kunnen worden opgesteld op elke gewenste locatie, zowel binnen als buiten, en zijn eenvoudig te installeren en te bedienen. Bovendien zijn ze energiezuinig en veilig in gebruik, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het verbruik of de veiligheid van uw evenement.

Kortom, deze elegante lichtletters zijn de perfecte keuze om uw evenement of feestelijke gelegenheid een extra vleugje flair te geven. Met hun stralend witte kleur, warmwitte LED-verlichting en indrukwekkende hoogte zijn ze gegarandeerd een eyecatcher waar uw gasten nog lang over zullen napraten.

Bekijk hier ons gehele assortiment.

Gerelateerde producten

Categorieën:

 150,00

Categorieën:

 70,00

Categorieën:

 215,00

Waarom VDO Events?

Afgelopen jaar hebben wij talloze evenementen georganiseerd, en hebben wij ons assortiment flink kunnen uitbreiden naar 200+ producten. Dit was natuurlijk niet mogelijk geweest zonder 100% klanttevredenheid. VDO Events  is ook niet zomaar een simpele partyverhuurder. Ons assortiment moeten aan vele hoge eisen voldoen. Pas daarna overwegen wij of deze in ons grote assortiment toegevoegd kan worden. Hierdoor kunnen wij wel altijd een hele goede service & veilige, betrouwbare en kwalitatief goede spullen leveren. En dit voor de laagste prijs.