Sailcloth tent 10×10 meter

Artikelnummer:

SA103

Categorieën:

 1.200,00

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor de beschikbaarheid.

Voor beschikbaarheid en mogelijkheden vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Totaal aantal producten
Opties totaal
Eindtotaal

Beschrijving

Onze stijlvolle Sailcloth tent voegt een vleugje romantiek en elegantie toe aan elk evenement, terwijl het tegelijkertijd zorgt voor een warme en uitnodigende sfeer. Met zijn unieke ontwerp biedt de Sailcloth tent een sfeervolle setting die perfect is voor diverse gelegenheden, van intieme bruiloften tot verfijnde tuinfeesten.

Wat deze tent zo bijzonder maakt, is de flexibiliteit om hem zowel open als dicht te plaatsen, waardoor hij geschikt is voor alle weersomstandigheden. Op zonnige dagen creëert de open constructie een lichte en luchtige sfeer, terwijl bij regenachtig weer de tent kan worden gesloten voor beschutting en comfort. Deze veelzijdigheid maakt de Sailcloth Tent 10×10 Meter een uitstekende keuze, ongeacht het weer of de locatie van jouw evenement.

Voor het plaatsen van een Sailcloth Tent 10×10 Meter is een oppervlakte nodig van 13×13 meter. Met zijn ruime afmetingen biedt deze tent plaats aan ongeveer 100 staanplaatsen en 65 zitplaatsen, waardoor het de perfecte setting is voor kleine tot middelgrote bijeenkomsten. Bovendien is de tent inclusief op- en afbouw, zodat je je kunt concentreren op het plannen en genieten van jouw evenement, terwijl ons ervaren team zorgt voor de installatie en demontage.

Een ander belangrijk kenmerk van onze Sailcloth tent is dat hij 100% waterdicht is, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over onverwachte regenbuien tijdens jouw evenement. Of het nu gaat om een romantische bruiloft of een elegant tuinfeest, je kunt erop vertrouwen dat jouw gasten comfortabel en droog blijven, ongeacht het weer.

Kortom, onze Sailcloth tent biedt niet alleen een stijlvolle en romantische setting voor jouw evenement, maar ook praktische voordelen zoals flexibiliteit, ruimte en bescherming tegen de elementen. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe je deze prachtige tent kunt huren en jouw evenement kunt transformeren in een onvergetelijke ervaring voor jou en jouw gasten.

Extra informatie

Afmetingen 1000 × 1000 × 600 cm

Gerelateerde producten

Waarom VDO Events?

Afgelopen jaar hebben wij talloze evenementen georganiseerd, en hebben wij ons assortiment flink kunnen uitbreiden naar 200+ producten. Dit was natuurlijk niet mogelijk geweest zonder 100% klanttevredenheid. VDO Events  is ook niet zomaar een simpele partyverhuurder. Ons assortiment moeten aan vele hoge eisen voldoen. Pas daarna overwegen wij of deze in ons grote assortiment toegevoegd kan worden. Hierdoor kunnen wij wel altijd een hele goede service & veilige, betrouwbare en kwalitatief goede spullen leveren. En dit voor de laagste prijs.