Sailcloth tent 10×16 meter

Artikelnummer:

SA102

Categorieën:

 1.950,00

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor de beschikbaarheid.

Voor beschikbaarheid en mogelijkheden vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Totaal aantal producten
Opties totaal
Eindtotaal

Beschrijving

Stel je voor: een zacht briesje streelt de elegante zeilen van onze Sailcloth tent, terwijl de warme gloed van de ondergaande zon een betoverende sfeer creëert voor jouw speciale gelegenheid. Bij VDO Events bieden we onze prachtige Sailcloth tent van 10 bij 16 meter aan om een intieme en onvergetelijke setting te creëren voor kleine tot middelgrote evenementen.

De Sailcloth tent, met zijn kenmerkende golvende lijnen en romantische uitstraling, is een populaire keuze voor bruiloften, jubilea, verjaardagsfeesten, tuinfeesten en andere bijzondere gelegenheden. Met een afmeting van 10 bij 16 meter biedt deze tent voldoende ruimte voor een intieme bijeenkomst van vrienden en familie, terwijl het toch een knusse en gezellige sfeer behoudt.

Wat deze tent zo bijzonder maakt, is de mogelijkheid om een intieme sfeer te creëren, zelfs op grotere evenementen. Het golvende design van de zeilen zorgt voor een speelse lichtinval en creëert een warme en uitnodigende ambiance voor jouw gasten. Of je nu kiest voor een romantische verlichting met zachte lantaarns of een sprankelende sterrenhemel, de Sailcloth tent 10×16 meter biedt de perfecte achtergrond voor jouw droomevenement.

Onze Sailcloth tent van 10 bij 16 meter is ideaal voor kleine tot middelgrote evenementen, zoals huwelijksrecepties, verlovingsfeesten, jubilea, en meer. Met zijn ruime afmetingen biedt hij voldoende ruimte voor een dansvloer, zitplaatsen, catering en andere activiteiten, terwijl hij toch een intieme en gezellige sfeer behoudt.

Daarnaast wordt onze Sailcloth tent geleverd met professionele op- en afbouwservice, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over de installatie en demontage. Ons ervaren team zorgt ervoor dat de tent veilig en stevig wordt opgezet, zodat je je kunt concentreren op het plannen van jouw evenement.

Kortom, met onze Sailcloth tent 10×16 meter kun je een intieme en betoverende sfeer creëren voor jouw speciale gelegenheid. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe je deze prachtige tent kunt huren en jouw evenement kunt transformeren in een onvergetelijke ervaring voor jou en jouw gasten.

Extra informatie

Afmetingen 1000 × 1600 × 600 cm

Gerelateerde producten

Waarom VDO Events?

Afgelopen jaar hebben wij talloze evenementen georganiseerd, en hebben wij ons assortiment flink kunnen uitbreiden naar 200+ producten. Dit was natuurlijk niet mogelijk geweest zonder 100% klanttevredenheid. VDO Events  is ook niet zomaar een simpele partyverhuurder. Ons assortiment moeten aan vele hoge eisen voldoen. Pas daarna overwegen wij of deze in ons grote assortiment toegevoegd kan worden. Hierdoor kunnen wij wel altijd een hele goede service & veilige, betrouwbare en kwalitatief goede spullen leveren. En dit voor de laagste prijs.