Sailcloth tent 10×22 meter

Artikelnummer:

SA101

Categorieën:

 2.600,00

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor de beschikbaarheid.

Voor beschikbaarheid en mogelijkheden vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Totaal aantal producten
Opties totaal
Eindtotaal

Beschrijving

De sailcloth tent, een symbool van elegantie en romantiek, transformeert elk evenement in een betoverende ervaring. Met zijn sierlijke lijnen en stijlvolle uitstraling voegt deze tent een vleugje klasse toe aan elke locatie, of het nu gaat om een bruiloft, jubileum, bedrijfsfeest of ander bijzonder evenement.

Wat de sailcloth tent zo uniek maakt, is zijn veelzijdigheid. Bij het plaatsen van deze Sailcloth tent 10×22 meter heb je de keuze om hem zowel open als dicht te laten, waardoor hij geschikt is voor alle weersomstandigheden. Op warme zomerdagen biedt de open constructie een verfrissende bries en een gevoel van vrijheid, terwijl bij regenachtig weer de tent kan worden gesloten voor beschutting en comfort. Deze flexibiliteit maakt de sailcloth tent een goede keuze voor evenementen het hele jaar door, ongeacht het weer.

Voor het plaatsen van een sailcloth tent is een oppervlakte nodig van 13 x 25 meter. Met een ruime capaciteit van ongeveer 200 staanplaatsen en 160 zitplaatsen biedt deze tent voldoende ruimte voor al jouw gasten om comfortabel te genieten van het evenement. Bovendien is de tent inclusief op- en afbouw, waardoor je je kunt concentreren op het plannen van jouw evenement, terwijl het professionele team zorgt voor de installatie en demontage van de tent.

Een ander belangrijk kenmerk van de sailcloth tent is dat hij 100% waterdicht is, waardoor je gemoedsrust hebt, zelfs bij onvoorspelbaar weer. Of het nu regent of de zon schijnt, je kunt erop vertrouwen dat jouw evenement beschermd is tegen de elementen, zodat jouw gasten kunnen genieten van een zorgeloze en plezierige ervaring.

Kortom, de Sailcloth tent 10×22 meter biedt niet alleen een stijlvolle en romantische setting voor jouw evenement, maar ook praktische voordelen zoals flexibiliteit, ruimte en bescherming tegen de elementen. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe je deze prachtige tent kunt huren en jouw evenement kunt transformeren in een onvergetelijke ervaring voor jou en jouw gasten.

Extra informatie

Afmetingen 1000 × 2200 × 600 cm

Gerelateerde producten

Waarom VDO Events?

Afgelopen jaar hebben wij talloze evenementen georganiseerd, en hebben wij ons assortiment flink kunnen uitbreiden naar 200+ producten. Dit was natuurlijk niet mogelijk geweest zonder 100% klanttevredenheid. VDO Events  is ook niet zomaar een simpele partyverhuurder. Ons assortiment moeten aan vele hoge eisen voldoen. Pas daarna overwegen wij of deze in ons grote assortiment toegevoegd kan worden. Hierdoor kunnen wij wel altijd een hele goede service & veilige, betrouwbare en kwalitatief goede spullen leveren. En dit voor de laagste prijs.