Snelbouwtent Middel 3×4,5

Artikelnummer:

TE107

Categorieën:

 65,00

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor de beschikbaarheid.

Voor beschikbaarheid en mogelijkheden vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Beschrijving

De Snelbouwtent Middel 3×4,5 meter is een veelzijdige en handige oplossing voor diverse buitenactiviteiten en evenementen. Met zijn compacte afmetingen biedt deze tent voldoende ruimte voor verschillende gelegenheden, zoals tuinfeesten, marktkramen, beurzen en meer.

Het ontwerp van de snelbouwtent maakt het mogelijk om snel en eenvoudig op te zetten, wat het een praktische keuze maakt voor situaties waarin efficiëntie van belang is. Dankzij het gebruiksvriendelijke ontwerp kan de tent zonder gereedschap worden gemonteerd, waardoor het een handige optie is voor zowel particuliere als zakelijke evenementen.

De Snelbouwtent Middel 3×4,5 meter is ook zeer veelzijdig in gebruik. De compacte afmetingen maken hem geschikt voor kleinere buitenruimtes, terwijl het duurzame materiaal en de stevige constructie bescherming bieden tegen verschillende weersomstandigheden.

Het gebruik van hoogwaardige materialen zorgt ervoor dat de tent bestand is tegen wind, regen en zonlicht, waardoor het een betrouwbare keuze is voor buitenactiviteiten gedurende het hele jaar. Bovendien is de tent voorzien van zijwanden die kunnen worden opgerold voor extra ventilatie op warme dagen, of gesloten kunnen worden om bescherming te bieden tegen regen en wind.

Of je nu een intiem tuinfeest organiseert, een stand wilt opzetten op een markt, of een kleine buitenbeurs wilt houden, de Snelbouwtent Middel van 3×4,5 meter biedt de perfecte oplossing. Met zijn compacte formaat, gebruiksgemak en duurzaamheid is deze tent een uitstekende keuze voor allerlei soorten buitenactiviteiten en evenementen.

Extra informatie

Lengte

300 cm

Breedte

450 cm

Hoogte

260 cm

Gerelateerde producten

Categorieën:

 210,00

Waarom VDO Events?

Afgelopen jaar hebben wij talloze evenementen georganiseerd, en hebben wij ons assortiment flink kunnen uitbreiden naar 200+ producten. Dit was natuurlijk niet mogelijk geweest zonder 100% klanttevredenheid. VDO Events  is ook niet zomaar een simpele partyverhuurder. Ons assortiment moeten aan vele hoge eisen voldoen. Pas daarna overwegen wij of deze in ons grote assortiment toegevoegd kan worden. Hierdoor kunnen wij wel altijd een hele goede service & veilige, betrouwbare en kwalitatief goede spullen leveren. En dit voor de laagste prijs.