Snelbouwtent Groot 3×6

Artikelnummer:

TE108

Categorieën:

 85,00

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor de beschikbaarheid.

Voor beschikbaarheid en mogelijkheden vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Beschrijving

De Snelbouwtent Groot 3×6 meter is een veelzijdige en praktische oplossing voor verschillende buitenactiviteiten en evenementen. Met zijn ruime afmetingen biedt deze tent voldoende ruimte voor allerlei soorten bijeenkomsten, zoals feesten, markten, beurzen, en meer.

Het ontwerp van de snelbouwtent maakt het mogelijk om snel en eenvoudig op te zetten, wat het ideaal maakt voor situaties waarin snelheid belangrijk is. Dankzij het innovatieve ontwerp kan de tent zonder gereedschap worden gemonteerd, waardoor het een handige keuze is voor zowel particuliere als zakelijke evenementen.

De Snelbouwtent Groot 3×6 meter is ook zeer veelzijdig in gebruik. De ruime afmetingen bieden voldoende ruimte voor gasten, meubilair en andere benodigdheden, terwijl het duurzame materiaal en de stevige constructie bescherming bieden tegen verschillende weersomstandigheden.

Het gebruik van hoogwaardige materialen zorgt ervoor dat de tent bestand is tegen wind, regen en zonlicht, waardoor het een betrouwbare keuze is voor buitenactiviteiten gedurende het hele jaar. Bovendien is de tent voorzien van zijwanden die kunnen worden opgerold voor extra ventilatie op warme dagen, of gesloten kunnen worden om bescherming te bieden tegen regen en wind.

Of je nu een feestje in de tuin organiseert, een stand wilt opzetten op een markt, of een buitenbeurs wilt houden, de Snelbouwtent Groot van 3×6 meter biedt de perfecte oplossing. Met zijn ruime afmetingen, gebruiksgemak en duurzaamheid is deze tent een uitstekende keuze voor allerlei soorten buitenactiviteiten en evenementen.

Extra informatie

Lengte

300 cm

Breedte

600 cm

Hoogte

260 cm

Gerelateerde producten

Categorieën:

 210,00

Waarom VDO Events?

Afgelopen jaar hebben wij talloze evenementen georganiseerd, en hebben wij ons assortiment flink kunnen uitbreiden naar 200+ producten. Dit was natuurlijk niet mogelijk geweest zonder 100% klanttevredenheid. VDO Events  is ook niet zomaar een simpele partyverhuurder. Ons assortiment moeten aan vele hoge eisen voldoen. Pas daarna overwegen wij of deze in ons grote assortiment toegevoegd kan worden. Hierdoor kunnen wij wel altijd een hele goede service & veilige, betrouwbare en kwalitatief goede spullen leveren. En dit voor de laagste prijs.