Afzetpaal chroom rode loper

Artikelnummer:

EV108

Categorieën:

 7,00

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor de beschikbaarheid.

Voor beschikbaarheid en mogelijkheden vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Beschrijving

Maak een glamoureuze entree met onze afzetpaal chroom rode loper! Ideaal voor evenementen, premières, gala’s en andere speciale gelegenheden waar je een rode loper wilt uitrollen en een VIP-sfeer wilt creëren.

De afzetpaal chroom rode loper is een elegante toevoeging aan elke rode loper setting. De chroomkleurige afzetpalen stralen klasse uit en vormen een stijlvolle afscheiding langs de rode loper, terwijl de rode loper zelf een gevoel van luxe en exclusiviteit toevoegt aan je evenement.

Met deze set kun je eenvoudig een indrukwekkende entree creëren die je gasten een VIP-behandeling geeft. De afzetpalen zijn voorzien van een stevige basis voor stabiliteit en zijn eenvoudig te monteren. De rode loper is van hoge kwaliteit en zorgt voor een verfijnde uitstraling.

Of het nu gaat om een filmpremière, een bedrijfsevenement of een gala-avond, onze afzetpaal chroom rode loper voegt een vleugje glamour toe en zorgt voor een onvergetelijke ervaring voor je gasten. Het is een professionele en effectieve manier om je evenement te onderscheiden en een blijvende indruk achter te laten.

Bestel vandaag nog onze afzetpaal chroom rode loper en maak van je evenement een succesvolle en gedenkwaardige gelegenheid. Neem contact met ons op voor meer informatie of om je bestelling te plaatsen.

Extra informatie

Lengte

30 cm

Breedte

150 cm

Gerelateerde producten

Categorieën:

 215,00

Waarom VDO Events?

Afgelopen jaar hebben wij talloze evenementen georganiseerd, en hebben wij ons assortiment flink kunnen uitbreiden naar 200+ producten. Dit was natuurlijk niet mogelijk geweest zonder 100% klanttevredenheid. VDO Events  is ook niet zomaar een simpele partyverhuurder. Ons assortiment moeten aan vele hoge eisen voldoen. Pas daarna overwegen wij of deze in ons grote assortiment toegevoegd kan worden. Hierdoor kunnen wij wel altijd een hele goede service & veilige, betrouwbare en kwalitatief goede spullen leveren. En dit voor de laagste prijs.