Rode loper

Artikelnummer:

EV109

Categorieën:

 25,00

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor de beschikbaarheid.

Voor beschikbaarheid en mogelijkheden vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Beschrijving

Stap in de schijnwerpers en geef je evenement een koninklijke allure met onze rode loper! Een rode loper is niet alleen een symbool van luxe en elegantie, maar ook een uitnodiging voor je gasten om zich speciaal te voelen en een onvergetelijke ervaring te beleven.

Hij is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat niet alleen duurzaam is, maar ook een prachtige uitstraling heeft. Met zijn dieprode kleur en zachte textuur voegt de rode loper een vleugje glamour toe aan elke gelegenheid, of het nu gaat om een gala, filmpremière, bruiloft, of zakelijk evenement.

Het uitrollen creëert direct een indrukwekkende entree en geeft je gasten het gevoel dat ze de sterren van de avond zijn. Het is een subtiele maar krachtige manier om je gasten te verwelkomen en de toon te zetten voor een memorabele gebeurtenis.

Onze rode loper is verkrijgbaar in verschillende lengtes en breedtes, zodat je de perfecte maat kunt kiezen voor jouw evenement. Of je nu een lange loper nodig hebt voor een grandioze entree of een kortere loper voor een meer intieme setting, wij hebben de juiste optie voor jou.

Met onze rode loper voeg je een vleugje Hollywood-glamour toe aan elke gelegenheid en creëer je een onvergetelijke ervaring voor je gasten. Bestel vandaag en geef je evenement de koninklijke behandeling die het verdient! Neem contact met ons op voor meer informatie of om je bestelling te plaatsen.

Extra informatie

Lengte

500 cm

Breedte

100 cm

Gerelateerde producten

Categorieën:

 215,00

Waarom VDO Events?

Afgelopen jaar hebben wij talloze evenementen georganiseerd, en hebben wij ons assortiment flink kunnen uitbreiden naar 200+ producten. Dit was natuurlijk niet mogelijk geweest zonder 100% klanttevredenheid. VDO Events  is ook niet zomaar een simpele partyverhuurder. Ons assortiment moeten aan vele hoge eisen voldoen. Pas daarna overwegen wij of deze in ons grote assortiment toegevoegd kan worden. Hierdoor kunnen wij wel altijd een hele goede service & veilige, betrouwbare en kwalitatief goede spullen leveren. En dit voor de laagste prijs.