Fris glazen

Artikelnummer:

Gl103

Categorieën:

 0,40

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor de beschikbaarheid.

Voor beschikbaarheid en mogelijkheden vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Beschrijving

Het leveren van fris glazen, samen met een blauwe spoelbak, voegt een vleugje klasse en gemak toe aan uw evenement of feest. Met 39 frisglazen in deze levering bent u goed voorbereid om uw gasten te voorzien van verfrissende drankjes in stijl.

De frisglazen zijn zorgvuldig ontworpen om comfortabel in de hand te liggen en het drinken van frisdrank een plezierige ervaring te maken. Elk glas is van hoogwaardige kwaliteit en perfect geschikt voor dagelijks gebruik, waardoor ze ideaal zijn voor hergebruik bij verschillende gelegenheden.

De blauwe spoelbak biedt niet alleen een handige manier om de fris glazen op te bergen en te organiseren, maar voegt ook een vleugje kleur en stijl toe aan uw drankjesstation. Het blauwe ontwerp zorgt voor een frisse en uitnodigende uitstraling, waardoor het drinken van frisdrank een plezierige ervaring wordt voor uw gasten.

Door te kiezen voor deze levering van frisglazen en de bijbehorende blauwe spoelbak, zorgt u ervoor dat uw gasten altijd kunnen genieten van gekoelde drankjes in stijl. Of het nu gaat om een informeel feestje in de achtertuin of een groter evenement, deze frisglazen zijn een praktische en stijlvolle keuze voor elke gelegenheid.

Met hun duurzame ontwerp en veelzijdigheid zijn deze frisglazen een waardevolle aanvulling op uw evenementenbenodigdheden. Ze zijn gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden, waardoor ze geschikt zijn voor herhaaldelijk gebruik en langdurige duurzaamheid bieden.

Kortom, met deze levering van frisglazen en de blauwe spoelbak bent u verzekerd van een geslaagd evenement waarbij uw gasten kunnen genieten van verfrissende drankjes in stijl.

Gerelateerde producten

Categorieën:

 0,40

Categorieën:

 0,40

Categorieën: ,

 45,00

Waarom VDO Events?

Afgelopen jaar hebben wij talloze evenementen georganiseerd, en hebben wij ons assortiment flink kunnen uitbreiden naar 200+ producten. Dit was natuurlijk niet mogelijk geweest zonder 100% klanttevredenheid. VDO Events  is ook niet zomaar een simpele partyverhuurder. Ons assortiment moeten aan vele hoge eisen voldoen. Pas daarna overwegen wij of deze in ons grote assortiment toegevoegd kan worden. Hierdoor kunnen wij wel altijd een hele goede service & veilige, betrouwbare en kwalitatief goede spullen leveren. En dit voor de laagste prijs.