Wijn glazen

Artikelnummer:

GL101

Categorieën:

 0,40

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor de beschikbaarheid.

Voor beschikbaarheid en mogelijkheden vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Beschrijving

Wijn glazen: Deze levering van wijnglazen, compleet met een blauwe spoelbak, voegt een vleugje elegantie en verfijning toe aan uw evenement of feest. Elk wijnglas is zorgvuldig ontworpen om de smaak van de wijn te verbeteren en tegelijkertijd een esthetisch aantrekkelijke aanvulling te zijn op uw tafelsetting.

Met in totaal 39 wijnglazen in deze levering, heeft u voldoende voorzieningen om uw gasten te voorzien van een verfijnde drinkervaring, zelfs op grotere evenementen of bijeenkomsten. Of het nu gaat om een formele receptie, een dinerfeest of een informele bijeenkomst, deze wijnglazen voegen een vleugje klasse toe aan elke gelegenheid.

De blauwe spoelbak dient niet alleen als praktische opbergoplossing voor de wijnglazen, maar voegt ook een vleugje kleur en stijl toe aan uw evenementruimte. Het blauwe design creëert een levendige en uitnodigende sfeer, waardoor uw gasten zich welkom en verzorgd voelen.

Elk wijnglas is vervaardigd met hoogwaardig glaswerk en vakmanschap, wat resulteert in duurzaamheid en betrouwbaarheid. De elegante vorm van de glazen verbetert de presentatie van de wijn en verhoogt de algehele ervaring voor uw gasten.

Bovendien zijn deze wijnglazen gemakkelijk te reinigen en te onderhouden, waardoor ze praktisch zijn voor hergebruik bij verschillende gelegenheden. Dit maakt ze niet alleen een stijlvolle keuze, maar ook een kosteneffectieve oplossing voor uw evenementenbehoeften.

Of u nu een sommelier bent die een wijnproeverij organiseert of gewoon op zoek bent naar elegante drinkglazen voor uw feest, deze wijnglazen levering biedt een veelzijdige en praktische oplossing. Met hun klassieke uitstraling en functionaliteit zijn ze een onmisbare toevoeging aan uw feestelijke gelegenheden.

Gerelateerde producten

Categorieën:

 0,40

Categorieën:

 0,40

Categorieën: ,

 45,00

Waarom VDO Events?

Afgelopen jaar hebben wij talloze evenementen georganiseerd, en hebben wij ons assortiment flink kunnen uitbreiden naar 200+ producten. Dit was natuurlijk niet mogelijk geweest zonder 100% klanttevredenheid. VDO Events  is ook niet zomaar een simpele partyverhuurder. Ons assortiment moeten aan vele hoge eisen voldoen. Pas daarna overwegen wij of deze in ons grote assortiment toegevoegd kan worden. Hierdoor kunnen wij wel altijd een hele goede service & veilige, betrouwbare en kwalitatief goede spullen leveren. En dit voor de laagste prijs.