Plastic bekers (1000 stuks)

Artikelnummer:

GL104

Categorieën:

 55,00

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor de beschikbaarheid.

Voor beschikbaarheid en mogelijkheden vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Beschrijving

Het leveren van plastic bekers (1000 stuks), samen met een spoelbak, biedt een handige en kosteneffectieve oplossing voor het serveren van drankjes op evenementen en feesten. Met een levering van 1000 plastic bekers ben je goed uitgerust om een groot aantal gasten te bedienen, terwijl de bijbehorende spoelbak het opruimen en organiseren van de bekers vereenvoudigt.

Plastic bekers zijn een populaire keuze voor evenementen vanwege hun betaalbaarheid, duurzaamheid en gemak. Ze zijn lichtgewicht, breken niet gemakkelijk en vereisen geen schoonmaak achteraf, waardoor ze ideaal zijn voor drukke gelegenheden waar efficiëntie essentieel is. Bovendien zijn plastic bekers veelzijdig en kunnen ze worden gebruikt voor een breed scala aan drankjes, van frisdrank tot bier en cocktails.

Met een levering van 1000 plastic bekers heb je voldoende voorraad om zelfs de grootste feesten en evenementen aan te kunnen. Of je nu een verjaardagsfeestje, bedrijfsevenement of bruiloft organiseert, deze bekers bieden een handige oplossing voor het serveren van drankjes aan je gasten.

De bijgeleverde spoelbak maakt het opruimen en organiseren van de Plastic bekers (1000 stuks) eenvoudig en efficiënt. Door de bekers na gebruik in de spoelbak te plaatsen, kunnen ze gemakkelijk worden verzameld en schoongemaakt voor hergebruik. Dit bespaart tijd en moeite bij het schoonmaken na het evenement, waardoor het opruimen een naadloos en stressvrij proces wordt.

Bovendien zorgt de spoelbak ervoor dat de bekers netjes georganiseerd blijven tijdens het evenement, waardoor het drankjesstation overzichtelijk en opgeruimd blijft. Dit draagt bij aan de algehele uitstraling en sfeer van het evenement, waardoor gasten zich welkom en comfortabel voelen.

Gerelateerde producten

Categorieën:

 0,40

Categorieën:

 0,40

Categorieën:

 0,40

Waarom VDO Events?

Afgelopen jaar hebben wij talloze evenementen georganiseerd, en hebben wij ons assortiment flink kunnen uitbreiden naar 200+ producten. Dit was natuurlijk niet mogelijk geweest zonder 100% klanttevredenheid. VDO Events  is ook niet zomaar een simpele partyverhuurder. Ons assortiment moeten aan vele hoge eisen voldoen. Pas daarna overwegen wij of deze in ons grote assortiment toegevoegd kan worden. Hierdoor kunnen wij wel altijd een hele goede service & veilige, betrouwbare en kwalitatief goede spullen leveren. En dit voor de laagste prijs.