Terrashaard

Artikelnummer:

HE104

Categorieën:

 65,00

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor de beschikbaarheid.

Voor beschikbaarheid en mogelijkheden vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Beschrijving

Breng warmte en sfeer naar je buitenruimte met onze terrashaard. Of je nu ’s avonds wilt ontspannen op je terras, een tuinfeestje organiseert of gewoon wat extra warmte zoekt tijdens koelere avonden, deze terrashaard is de perfecte aanvulling op elke buitenomgeving.

Kenmerken en Voordelen

  • Efficiënte Verwarming: Onze terrashaard biedt niet alleen warmte, maar ook een gezellig vuur om je warm te houden tijdens koude avonden. Het zorgt voor een aangename temperatuur en creëert een gastvrije sfeer.
  • Stijlvol Ontwerp: Met zijn elegante design voegt de terrashaard een vleugje charme toe aan je buitenruimte. Het is niet alleen functioneel maar ook een decoratief element.
  • Duurzaamheid: Gemaakt van hoogwaardige materialen, is hij duurzaam en bestand tegen verschillende weersomstandigheden. Het is ontworpen om langdurig gebruik buitenshuis te weerstaan.
  • Veilig in Gebruik: De terrashaard is veilig en gemakkelijk te gebruiken. Het is voorzien van beschermende schermen om het vuur te bedienen en te beheren, waardoor het risico op ongelukken wordt geminimaliseerd.
  • Eenvoudig te Verplaatsen: Met zijn draagbare ontwerp is hij gemakkelijk te verplaatsen naar elke gewenste locatie in je buitenruimte. Zo kun je de warmte daar brengen waar je het nodig hebt.

Perfect voor Elk Buitenevenement

Of het nu gaat om een informeel samenzijn met vrienden en familie of een formele bijeenkomst in de buitenlucht, onze terrashaard voegt een gezellige touch toe aan elke gelegenheid. Het is ideaal voor tuinfeestjes, barbecues, romantische diners in de buitenlucht en meer.

Gerelateerde producten

Categorieën:

 45,00

Waarom VDO Events?

Afgelopen jaar hebben wij talloze evenementen georganiseerd, en hebben wij ons assortiment flink kunnen uitbreiden naar 200+ producten. Dit was natuurlijk niet mogelijk geweest zonder 100% klanttevredenheid. VDO Events  is ook niet zomaar een simpele partyverhuurder. Ons assortiment moeten aan vele hoge eisen voldoen. Pas daarna overwegen wij of deze in ons grote assortiment toegevoegd kan worden. Hierdoor kunnen wij wel altijd een hele goede service & veilige, betrouwbare en kwalitatief goede spullen leveren. En dit voor de laagste prijs.