Terrasverwarming pyramide

Artikelnummer:

HE103

Categorieën:

 65,00

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor de beschikbaarheid.

Voor beschikbaarheid en mogelijkheden vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Beschrijving

De pyramide terrasverwarming biedt niet alleen warmtecomfort, maar voegt ook een vleugje elegantie toe aan elke buiten- of binnenruimte. Met zijn unieke ontwerp en krachtige prestaties zorgt deze terrasverwarmer voor een aangename sfeer, ongeacht de omgevingstemperatuur.

Kenmerken en Voordelen

  • Stijlvol Design: De pyramide terrasverwarming heeft een opvallend ontwerp dat niet alleen warmte levert, maar ook een visueel aantrekkelijke toevoeging is aan elke ruimte.
  • Efficiënte Verwarming: Met zijn krachtige verwarmingselementen biedt de terrasverwarmer snel en gelijkmatig warmte, waardoor gasten comfortabel kunnen blijven, zelfs op koele avonden.
  • Veelzijdige Toepassingen: Of het nu gaat om een tuinfeest, een terras, een bruiloft of een zakelijk evenement, de pyramide terrasverwarming is geschikt voor verschillende gelegenheden en locaties.
  • Gemakkelijk te Gebruiken: Met eenvoudige bedieningselementen is de terrasverwarmer gemakkelijk te gebruiken, zelfs voor mensen zonder ervaring met dergelijke apparaten.
  • Gasvereisten: Belangrijk om te weten is dat de terrasverwarmer wordt geleverd zonder gas. Het verbruik is ongeveer 1-1,5 kg per uur, afhankelijk van de instellingen en omstandigheden.

Perfect voor Elk Evenement

Of het nu gaat om een informele bijeenkomst met vrienden of een grootschalig evenement, de pyramide terrasverwarming zorgt voor een aangename omgeving waar gasten kunnen genieten van de buitenlucht zonder zich zorgen te hoeven maken over kou.

Bestel Nu

Voeg een vleugje stijl en warmte toe aan je volgende evenement met de pyramide terrasverwarming. Bestel nu en creëer een comfortabele en uitnodigende sfeer voor je gasten. Neem contact met ons op voor meer informatie of om je bestelling te plaatsen. Let op: de terrasverwarmer wordt geleverd zonder gas. Het verbruik is ongeveer 1-1,5 kg per uur.

Gerelateerde producten

Categorieën:

 65,00

Categorieën:

 45,00

Waarom VDO Events?

Afgelopen jaar hebben wij talloze evenementen georganiseerd, en hebben wij ons assortiment flink kunnen uitbreiden naar 200+ producten. Dit was natuurlijk niet mogelijk geweest zonder 100% klanttevredenheid. VDO Events  is ook niet zomaar een simpele partyverhuurder. Ons assortiment moeten aan vele hoge eisen voldoen. Pas daarna overwegen wij of deze in ons grote assortiment toegevoegd kan worden. Hierdoor kunnen wij wel altijd een hele goede service & veilige, betrouwbare en kwalitatief goede spullen leveren. En dit voor de laagste prijs.