Terrasverwarmer

Artikelnummer:

HE101

Categorieën:

 45,00

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor de beschikbaarheid.

Voor beschikbaarheid en mogelijkheden vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Beschrijving

De terrasverwarmer biedt snel en aangenaam warmtecomfort, ideaal voor zowel buiten- als binnenruimtes. Of je nu een gezellige avond op het terras plant of wat extra warmte nodig hebt voor een binnenfeest, deze terrasverwarmer is de perfecte oplossing.

Kenmerken en Voordelen

  • Efficiënte Warmte: De terrasverwarmer zorgt voor een snelle en gelijkmatige verwarming, waardoor je in een mum van tijd kunt genieten van een aangename temperatuur.
  • Eenvoudig Opslag en Transport: Dankzij het compacte ontwerp is hij gemakkelijk op te bergen en te vervoeren, waardoor hij perfect is voor zowel tijdelijke evenementen als langdurig gebruik.
  • Gasvereisten: Belangrijk om te weten is dat de terrasverwarmer wordt geleverd zonder gas. Het verbruik is ongeveer 1-1,5 kg per uur, afhankelijk van de instellingen en omstandigheden.
  • Veelzijdigheid: Kan zowel binnen als buiten worden gebruikt, waardoor hij geschikt is voor verschillende soorten evenementen en locaties.
  • Gebruiksgemak: Met eenvoudige bedieningselementen is de terrasverwarmer gemakkelijk te gebruiken, zelfs voor mensen zonder ervaring met dergelijke apparaten.

Perfect voor Elk Evenement

Of je nu een tuinfeest, een bedrijfsevenement of een trouwceremonie plant, de terrasverwarmer voegt een extra laag van comfort toe, waardoor je gasten zich op hun gemak voelen, zelfs in koudere omstandigheden. Met zijn draagbaarheid en efficiëntie is dit een must-have voor elke gelegenheid waar warmte essentieel is.

Bestel Nu

Zorg ervoor dat je gasten comfortabel blijven, ongeacht het weer, met de terrasverwarmer. Bestel nu en voeg een vleugje warmte toe aan je volgende evenement. Neem contact met ons op voor meer informatie of om je bestelling te plaatsen.

Let op: de terrasverwarmer wordt geleverd zonder gas. Het verbruik is ongeveer 1-1,5 kg per uur.

Neem contact op met VDO Events voor meer informatie of bekijk hier ons gehele assortiment.
Bel of mailons of vraag een vrijblijvende offerte aan via onze contactpagina. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Extra informatie

Lengte

60 cm

Breedte

90 cm

Hoogte

250 cm

Gerelateerde producten

Categorieën:

 65,00

Waarom VDO Events?

Afgelopen jaar hebben wij talloze evenementen georganiseerd, en hebben wij ons assortiment flink kunnen uitbreiden naar 200+ producten. Dit was natuurlijk niet mogelijk geweest zonder 100% klanttevredenheid. VDO Events  is ook niet zomaar een simpele partyverhuurder. Ons assortiment moeten aan vele hoge eisen voldoen. Pas daarna overwegen wij of deze in ons grote assortiment toegevoegd kan worden. Hierdoor kunnen wij wel altijd een hele goede service & veilige, betrouwbare en kwalitatief goede spullen leveren. En dit voor de laagste prijs.