Terrasverwarming (heater) verstelbaar

Artikelnummer:

HE106

Categorieën:

 45,00

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor de beschikbaarheid.

Voor beschikbaarheid en mogelijkheden vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Beschrijving

Breedte (cm) 90
Lengte/diepte (cm) 60
Hoogte (cm) 250

*Exclusief gas (Terrasverwarming (heater) verstelbaar)

Onze verstelbare terrasverwarming, ook bekend als heater, is de ideale toevoeging voor elk buitenevenement, of het nu gaat om een intiem tuinfeest, een bruiloft in de open lucht of een groot buitenevenement. Met zijn krachtige verwarmingscapaciteit en verstelbare hoogte zorgt deze terrasverwarming voor een aangename en comfortabele omgeving, zelfs op koele avonden.

Het verstelbare ontwerp maakt het mogelijk om de warmteprecisie aan te passen aan de behoeften van je gasten. Of je nu een grotere ruimte wilt verwarmen of de warmte wilt richten op een specifieke plek, onze terrasverwarming biedt de flexibiliteit om aan jouw wensen te voldoen.

Onze terrasverwarmers zijn ontworpen met oog voor veiligheid en gemak. Ze zijn voorzien van handige bedieningselementen en veiligheidsvoorzieningen, waardoor ze eenvoudig te gebruiken zijn en gemoedsrust bieden tijdens je evenement.

Bovendien zijn onze terrasverwarmers esthetisch aantrekkelijk en voegen ze een vleugje elegantie toe aan elke buitenruimte. Met hun slanke en moderne ontwerp passen ze perfect bij verschillende soorten decor en kunnen ze zelfs worden aangepast aan de kleurenschema’s van je evenement.

Het huren van een terrasverwarming bij VDO Events is een slimme keuze voor zowel particuliere als zakelijke evenementen. Onze ervaren medewerkers zorgen voor een vlotte levering, installatie en ophaling, zodat je je kunt concentreren op het creëren van onvergetelijke herinneringen voor je gasten.

Terrasverwarming (heater) verstelbaar – VDO Events
Of je nu een gezellige sfeer wilt creëren voor een intiem diner in de tuin of een warm welkom wilt bieden aan je gasten op een grootschalig buitenfeest, onze verstelbare terrasverwarming biedt de perfecte oplossing om ervoor te zorgen dat je evenement comfortabel en gastvrij is, ongeacht het weer. Neem vandaag nog contact met ons op om je terrasverwarming te reserveren en je evenement naar een hoger niveau te tillen.

Gerelateerde producten

Categorieën:

 45,00

Categorieën:

 65,00

Categorieën:

 45,00

Waarom VDO Events?

Afgelopen jaar hebben wij talloze evenementen georganiseerd, en hebben wij ons assortiment flink kunnen uitbreiden naar 200+ producten. Dit was natuurlijk niet mogelijk geweest zonder 100% klanttevredenheid. VDO Events  is ook niet zomaar een simpele partyverhuurder. Ons assortiment moeten aan vele hoge eisen voldoen. Pas daarna overwegen wij of deze in ons grote assortiment toegevoegd kan worden. Hierdoor kunnen wij wel altijd een hele goede service & veilige, betrouwbare en kwalitatief goede spullen leveren. En dit voor de laagste prijs.