Koelkast tafelmodel

Artikelnummer:

KO101

Categorieën:

 45,00

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor de beschikbaarheid.

Voor beschikbaarheid en mogelijkheden vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Beschrijving

De tafelmodel koelkast van VDO Events is een handige en praktische toevoeging aan elk evenement. Met zijn compacte formaat en tafelhoogte ontwerp is deze koelkast ideaal voor gebruik in kleine ruimtes en op locaties waar ruimte beperkt is. Of het nu gaat om een bruiloft, bedrijfsfeest, verjaardagsfeestje, of een ander soort evenement, deze koelkast zorgt ervoor dat u altijd gekoelde drankjes en vers voedsel bij de hand heeft.

De tafelmodel koelkast is voorzien van verstelbare planken, waardoor u de indeling naar wens kunt aanpassen en verschillende soorten producten kunt opbergen. Of u nu flessen, blikjes, hapjes, of andere gekoelde items wilt bewaren, deze koelkast biedt voldoende ruimte en flexibiliteit.

Met zijn energiezuinige werking en stille koelsysteem zorgt deze koelkast voor een betrouwbare en efficiënte koeling, zonder dat dit ten koste gaat van het geluidsniveau op uw evenement. Hierdoor kunnen uw gasten genieten van een aangename sfeer zonder last te hebben van storende geluiden.

Bovendien beschikt de koelkast over een handig slot, waarmee u de inhoud veilig kunt opbergen en beschermen tegen ongeautoriseerde toegang. Dit biedt gemoedsrust, vooral op drukke evenementen waar veel mensen aanwezig zijn.

Kortom, de tafelmodel koelkast van VDO Events is de perfecte keuze voor organisatoren die op zoek zijn naar een betrouwbare, flexibele, en ruimtebesparende oplossing voor het koelen van drankjes en voedsel op hun evenementen. Met zijn gebruiksvriendelijke ontwerp en praktische functies is deze koelkast een waardevolle aanvulling op uw evenementuitrusting.

Extra informatie

Lengte

60 cm

Breedte

60 cm

Hoogte

90 cm

Voltage

230

Watt

1.1

Gerelateerde producten

Waarom VDO Events?

Afgelopen jaar hebben wij talloze evenementen georganiseerd, en hebben wij ons assortiment flink kunnen uitbreiden naar 200+ producten. Dit was natuurlijk niet mogelijk geweest zonder 100% klanttevredenheid. VDO Events  is ook niet zomaar een simpele partyverhuurder. Ons assortiment moeten aan vele hoge eisen voldoen. Pas daarna overwegen wij of deze in ons grote assortiment toegevoegd kan worden. Hierdoor kunnen wij wel altijd een hele goede service & veilige, betrouwbare en kwalitatief goede spullen leveren. En dit voor de laagste prijs.