Koelkast met 3 deuren

Artikelnummer:

KO104

Categorieën:

 70,00

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor de beschikbaarheid.

Voor beschikbaarheid en mogelijkheden vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Beschrijving

De koelkast met 3 deuren van VDO Events is een essentieel apparaat voor het koelen en bewaren van grote hoeveelheden dranken en etenswaren op evenementen, feesten, en andere bijeenkomsten. Met zijn ruime interieur en handige ontwerp biedt deze koelkast voldoende opslagruimte en gemak voor elke gelegenheid.

Met drie afzonderlijke compartimenten, elk met een eigen deur, biedt deze koelkast een efficiënte manier om verschillende soorten producten te bewaren en te organiseren. Of het nu gaat om drankjes, snacks, of andere versproducten, met deze koelkast kunt u uw voorraad gemakkelijk gescheiden houden en snel terugvinden wanneer dat nodig is.

Het apparaat is uitgerust met verstelbare planken, waardoor u de ruimte naar wens kunt indelen en aanpassen aan de grootte en vorm van uw producten. Dit maakt het gemakkelijk om de koelkast aan te passen aan verschillende soorten evenementen en opstellingen, zodat u altijd de optimale opslagoplossing heeft.

Met zijn robuuste constructie en hoogwaardige materialen is de koelkast duurzaam en betrouwbaar in gebruik. De deuren sluiten stevig en veilig, waardoor de temperatuur binnenin constant blijft en uw producten vers blijven gedurende het hele evenement.

Daarnaast is de koelkast voorzien van handige extra functies, zoals een digitale temperatuurregeling, interieurverlichting en wielen voor eenvoudige verplaatsing. Dit maakt het apparaat niet alleen praktisch in gebruik, maar ook veelzijdig en gebruiksvriendelijk.

Kortom, met de koelkast met 3 deuren van VDO Events bent u verzekerd van een betrouwbare en efficiënte oplossing voor het koelen en bewaren van uw producten op elk evenement. Neem vandaag nog contact met ons op om uw bestelling te plaatsen en uw evenement van de beste koelmogelijkheden te voorzien.

Extra informatie

Lengte

53 cm

Breedte

136 cm

Hoogte

86 cm

Voltage

230

Watt

1.1

Gerelateerde producten

Waarom VDO Events?

Afgelopen jaar hebben wij talloze evenementen georganiseerd, en hebben wij ons assortiment flink kunnen uitbreiden naar 200+ producten. Dit was natuurlijk niet mogelijk geweest zonder 100% klanttevredenheid. VDO Events  is ook niet zomaar een simpele partyverhuurder. Ons assortiment moeten aan vele hoge eisen voldoen. Pas daarna overwegen wij of deze in ons grote assortiment toegevoegd kan worden. Hierdoor kunnen wij wel altijd een hele goede service & veilige, betrouwbare en kwalitatief goede spullen leveren. En dit voor de laagste prijs.