Vriezer tafelmodel

Artikelnummer:

KO106

Categorieën:

 45,00

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor de beschikbaarheid.

Voor beschikbaarheid en mogelijkheden vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Beschrijving

Het VDO Events assortiment bevat een handige vriezer in tafelmodel, perfect voor het koel houden van drankjes, snacks, en andere benodigdheden tijdens evenementen. Deze compacte vriezer is ideaal voor gebruik op locaties waar ruimte beperkt is, zoals feestzalen, tenten, en buitenlocaties.

Met zijn tafelmodel ontwerp neemt de vriezer weinig ruimte in beslag en kan gemakkelijk worden geplaatst op strategische plekken voor een optimale toegankelijkheid. Hierdoor kunnen gasten snel en gemakkelijk bij hun favoriete gekoelde producten komen, waardoor de algehele ervaring van het evenement wordt verbeterd.

De VDO Events vriezer is voorzien van een efficiënt koelsysteem dat zorgt voor een gelijkmatige temperatuurverdeling en snelle koeling van de inhoud. Met een instelbare temperatuurregeling kunt u de vriezer aanpassen aan uw specifieke behoeften, waardoor uw producten altijd op de juiste temperatuur worden bewaard.

Bovendien is de vriezer uitgerust met een handig slot, waardoor u de inhoud veilig kunt opbergen en beschermen tegen ongeautoriseerde toegang. Dit biedt gemoedsrust, vooral op drukke evenementen waar veel mensen aanwezig zijn.

Of u nu een bruiloft, bedrijfsfeest, verjaardagsfeest, of ander soort evenement organiseert, de VDO Events vriezer tafelmodel is een essentiële aanvulling op uw voorzieningen. Met zijn compacte formaat, efficiënte koeling, en handige functies, zorgt deze vriezer ervoor dat uw gasten kunnen genieten van gekoelde drankjes en snacks gedurende het hele evenement.

Extra informatie

Lengte

60 cm

Breedte

55 cm

Hoogte

85 cm

Voltage

230

Watt

1.1

Gerelateerde producten

Waarom VDO Events?

Afgelopen jaar hebben wij talloze evenementen georganiseerd, en hebben wij ons assortiment flink kunnen uitbreiden naar 200+ producten. Dit was natuurlijk niet mogelijk geweest zonder 100% klanttevredenheid. VDO Events  is ook niet zomaar een simpele partyverhuurder. Ons assortiment moeten aan vele hoge eisen voldoen. Pas daarna overwegen wij of deze in ons grote assortiment toegevoegd kan worden. Hierdoor kunnen wij wel altijd een hele goede service & veilige, betrouwbare en kwalitatief goede spullen leveren. En dit voor de laagste prijs.