Garderobe rek 50 kledinghangers

Artikelnummer:

ME110

Categorieën: ,

 30,00

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor de beschikbaarheid.

Voor beschikbaarheid en mogelijkheden vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Beschrijving

Het garderobe rek met 50 kledinghangers is de perfecte combinatie van functionaliteit en stijl voor elk type evenement. Of het nu gaat om een bruiloft, een bedrijfsfeest, een gala of een casual bijeenkomst, dit garderobe rek biedt een praktische en elegante oplossing voor het opbergen van jassen en andere kledingstukken van uw gasten.

Specificaties en Kenmerken

 • Materiaal: Gemaakt van hoogwaardig staal voor een stevige en duurzame constructie.
 • Kleur: Zilver, wat een moderne en tijdloze uitstraling geeft.
 • Inhoud: Inclusief 50 kledinghangers, gemaakt van robuust kunststof met antislipcoating om kledingstukken netjes en op hun plaats te houden.
 • Afmetingen: Ruim rek dat voldoende ruimte biedt voor veel jassen en mantels, ideaal voor grote groepen.
 • Wielen: Uitgerust met wielen voor gemakkelijk verplaatsen en opstellen op elke locatie.
 • Montage: Eenvoudig in elkaar te zetten en af te breken, wat zorgt voor snel gebruik en opslag.

Voordelen van het Garderobe Rek + 50 Kledinghangers

 • Ruimtebesparend: Dankzij het efficiënte ontwerp en de inbegrepen kledinghangers kunt u een groot aantal kledingstukken op een georganiseerde manier ophangen.
 • Mobiliteit: De wielen zorgen voor eenvoudige verplaatsing, waardoor het rek gemakkelijk naar verschillende locaties kan worden verplaatst.
 • Duurzaamheid: Gemaakt van hoogwaardige materialen, ontworpen om lang mee te gaan en bestand tegen intensief gebruik.
 • Esthetiek: Het strakke, zilverkleurige ontwerp past bij elke evenementstijl, van formeel tot informeel.
 • Gebruiksgemak: De kledinghangers zorgen ervoor dat kledingstukken netjes en kreukvrij blijven hangen, wat de algehele look en feel van uw evenement verbetert.

Ideaal voor Elk Soort Evenement

Het garderobe rek met 50 kledinghangers is een veelzijdige oplossing die zich leent voor verschillende soorten evenementen. Of het nu gaat om een intieme bijeenkomst of een groot feest, dit rek biedt een praktische en stijlvolle manier om de jassen en mantels van uw gasten te organiseren. De mobiele wielen maken het eenvoudig om het rek op de meest geschikte plek te plaatsen, terwijl de stevige constructie zorgt voor stabiliteit en betrouwbaarheid.

Extra informatie

Lengte

55

Breedte

180

Hoogte

160

Gerelateerde producten

Waarom VDO Events?

Afgelopen jaar hebben wij talloze evenementen georganiseerd, en hebben wij ons assortiment flink kunnen uitbreiden naar 200+ producten. Dit was natuurlijk niet mogelijk geweest zonder 100% klanttevredenheid. VDO Events  is ook niet zomaar een simpele partyverhuurder. Ons assortiment moeten aan vele hoge eisen voldoen. Pas daarna overwegen wij of deze in ons grote assortiment toegevoegd kan worden. Hierdoor kunnen wij wel altijd een hele goede service & veilige, betrouwbare en kwalitatief goede spullen leveren. En dit voor de laagste prijs.