Thematent Disco easy up

Artikelnummer:

TE102

Categorieën:

 412,50

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor de beschikbaarheid.

Voor beschikbaarheid en mogelijkheden vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Beschrijving

Deze Thematent Disco easy up wordt standaard door ons op- en afgebouwd bij u op locatie. De op- en afbouwkosten zijn dan ook al inbegrepen. Transportkosten worden nog wel als meerprijs berekend. De tent is dan ook niet door u zelf bij ons op te halen.

Let op: de binnenverlichting en statafels zijn niet inbegrepen, maar kunnen worden toegevoegd voor een meerprijs van €100,- ex btw. Geef bij uw bestelling aan dat u hier gebruik van wilt maken en creëer hiermee een nog completere feestervaring!

Laat het feest losbarsten met onze Disco Easy up tent en creëer een onvergetelijke disco-ervaring op jouw evenement. Het opvallende disco design van de tent met glinsterende details en felle kleuren zorgt direct voor een energieke en feestelijke sfeer. Of je nu een dansfeest, jubileum of bedrijfsevenement organiseert, deze tent tilt de party-vibe naar een hoger niveau.
Professionele ondersteuning staat klaar om de tent snel en probleemloos op te zetten, zodat jij je volledig kunt focussen op het entertainen van jouw gasten. Ons ervaren team zorgt ervoor dat de Thematent Disco easy up stevig staat en perfect is afgestemd op jouw evenement, zodat alles vlekkeloos verloopt. Geschikt voor een aangenaam gezelschap tot 40 personen.

Voordelen:

    • Breng de disco vibe naar jouw evenement en creëer een onvergetelijke feestervaring waar jouw gasten van zullen genieten;
    • Profiteer van onze professionele ondersteuning voor een snel en probleemloos opzetten van de tent;
    • Het opvallende disco design trekt direct de aandacht en laat de feeststemming tot leven komen;
    • Geniet van een sfeervolle ambiance waarin jouw gasten kunnen dansen, feesten en zich helemaal laten gaan.

Extra informatie

Lengte

400 cm

Breedte

600 cm

Hoogte

260 cm

Gerelateerde producten

Categorieën:

 412,50

Categorieën:

 412,50

Waarom VDO Events?

Afgelopen jaar hebben wij talloze evenementen georganiseerd, en hebben wij ons assortiment flink kunnen uitbreiden naar 200+ producten. Dit was natuurlijk niet mogelijk geweest zonder 100% klanttevredenheid. VDO Events  is ook niet zomaar een simpele partyverhuurder. Ons assortiment moeten aan vele hoge eisen voldoen. Pas daarna overwegen wij of deze in ons grote assortiment toegevoegd kan worden. Hierdoor kunnen wij wel altijd een hele goede service & veilige, betrouwbare en kwalitatief goede spullen leveren. En dit voor de laagste prijs.