Thematent Arabische easy tent

Artikelnummer:

TE101

Categorieën:

 412,50

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor de beschikbaarheid.

Voor beschikbaarheid en mogelijkheden vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Beschrijving

Deze thematent wordt standaard door ons op- en afgebouwd bij u op locatie. De op- en afbouwkosten zijn dan ook al inbegrepen. Transportkosten worden nog wel als meerprijs berekend. De tent is dan ook niet door u zelf bij ons op te halen.

Let op: de binnenverlichting en statafels zijn niet inbegrepen, maar kunnen worden toegevoegd voor een meerprijs van €100,- ex btw. Geef bij uw bestelling aan dat u hier gebruik van wilt maken en creëer hiermee een nog completere feestervaring!

Stap binnen in een wereld van duizend-en-een-nacht met onze Arabische easy up tent. Het prachtige Arabische design, zowel van binnen als van buiten, roept direct een betoverende sfeer op. Of je nu een bruiloft, themafeest of cultureel evenement organiseert, deze tent voegt een vleugje mysterie en allure toe aan elke gelegenheid. Laat je gasten betoveren door de unieke thematische beleving en dompel ze onder in de rijke cultuur van het Oosten.

Naast het visueel aantrekkelijke aspect, bieden wij ook professionele ondersteuning bij de opbouw van de tent. Ons team staat voor je klaar om ervoor te zorgen dat de tent perfect wordt opgezet en dat de gewenste sfeer gecreëerd wordt. Wij adviseren je graag over de mogelijkheden en helpen je bij het realiseren van een evenement dat indruk maakt. Geschikt voor een aangenaam gezelschap tot 40 personen.

Voordelen:

    • Breng de betoverende sfeer van het Oosten naar jouw evenement en creëer een onvergetelijke ervaring;
    • Profiteer van professionele ondersteuning bij de opbouw en het creëren van de gewenste sfeer (inclusief op- en afbouw);\
    • Geniet van een unieke thematische beleving die jouw gasten zal fascineren en inspireren;
    • Maak indruk met het prachtige en opvallende Arabische design dat de tent kenmerkt.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Ons ervaren team bij VDO Events helpt u graag verder.
Of bekijk anders ons assortiment.

Extra informatie

Lengte

400 cm

Breedte

600 cm

Hoogte

260 cm

Gerelateerde producten

Categorieën:

 412,50

Categorieën:

 412,50

Waarom VDO Events?

Afgelopen jaar hebben wij talloze evenementen georganiseerd, en hebben wij ons assortiment flink kunnen uitbreiden naar 200+ producten. Dit was natuurlijk niet mogelijk geweest zonder 100% klanttevredenheid. VDO Events  is ook niet zomaar een simpele partyverhuurder. Ons assortiment moeten aan vele hoge eisen voldoen. Pas daarna overwegen wij of deze in ons grote assortiment toegevoegd kan worden. Hierdoor kunnen wij wel altijd een hele goede service & veilige, betrouwbare en kwalitatief goede spullen leveren. En dit voor de laagste prijs.