Thematent Tropisch

Artikelnummer:

TE104

Categorieën:

 412,50

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor de beschikbaarheid.

Voor beschikbaarheid en mogelijkheden vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Beschrijving

Deze Thematent Tropisch wordt standaard door ons op- en afgebouwd bij u op locatie. De op- en afbouwkosten zijn dan ook al inbegrepen. Transportkosten worden nog wel als meerprijs berekend. De tent is dan ook niet door u zelf bij ons op te halen.

Let op: de binnenverlichting en statafels zijn niet inbegrepen, maar kunnen worden toegevoegd voor een meerprijs van €100,- ex btw. Geef bij uw bestelling aan dat u hier gebruik van wilt maken en creëer hiermee een nog completere feestervaring!

Maak van jouw evenement een onvergetelijk tropisch paradijs met onze thematische tent. Het kleurrijke en levendige tropische design van de tent neemt je direct mee naar een sfeer van zon, zee en strand. Of je nu een spetterend zomerfeest, een verfrissende poolparty of een exotisch thema-evenement organiseert, deze tent tilt de ambiance naar een hoger niveau. Geschikt voor een aangenaam gezelschap tot 40 personen.

Voordelen van Thematent Tropisch:

  1. Creëer een onvergetelijke tropische sfeer op jouw evenement: Met de levendige kleuren en exotische prints van de thematent, wordt jouw evenement een unieke beleving. De decoratieve elementen van de tent zorgen voor een vakantiegevoel, zelfs als je gewoon in de achtertuin bent.
  2. Hoogwaardige kwaliteit en duurzame materialen: Onze tenten zijn gemaakt van robuuste en weerbestendige materialen die tegen een stootje kunnen. Dit betekent dat je evenement doorgaat, ongeacht de weersomstandigheden. De tent is bestand tegen wind en regen, waardoor je zorgeloos kunt genieten van je feest.
  3. Onderscheid je van andere evenementen met het unieke tropische design van onze tent: Het tropische thema van de tent zorgt ervoor dat jouw evenement opvalt en onvergetelijk wordt. De unieke uitstraling van de tent zorgt voor een onderscheidend element dat indruk maakt op je gasten.
  4. Inclusief professionele op- en afbouw door ons team: Onze ervaren medewerkers zorgen ervoor dat de tent snel en efficiënt wordt opgezet en afgebroken. Dit bespaart je tijd en moeite, zodat je je volledig kunt concentreren op het genieten van je evenement.

Extra opties voor een completer feest:

      • Binnenverlichting: Voorzie je tent van sfeervolle binnenverlichting die het tropische thema versterkt en een warme gloed geeft aan de avond. De verlichting is perfect afgestemd op het thema en zorgt voor een magische sfeer.
      • Statafels: Voeg statafels toe voor extra comfort en gemak. Ideaal voor gasten om hun drankjes neer te zetten en even bij te praten. De statafels passen perfect bij de thematische uitstraling van de tent.

Extra informatie

Lengte

400 cm

Breedte

600 cm

Hoogte

260 cm

Gerelateerde producten

Categorieën:

 412,50

Waarom VDO Events?

Afgelopen jaar hebben wij talloze evenementen georganiseerd, en hebben wij ons assortiment flink kunnen uitbreiden naar 200+ producten. Dit was natuurlijk niet mogelijk geweest zonder 100% klanttevredenheid. VDO Events  is ook niet zomaar een simpele partyverhuurder. Ons assortiment moeten aan vele hoge eisen voldoen. Pas daarna overwegen wij of deze in ons grote assortiment toegevoegd kan worden. Hierdoor kunnen wij wel altijd een hele goede service & veilige, betrouwbare en kwalitatief goede spullen leveren. En dit voor de laagste prijs.