Thematent Western easy up

Artikelnummer:

TE105

Categorieën:

 412,50

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor de beschikbaarheid.

Voor beschikbaarheid en mogelijkheden vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Beschrijving

Deze Thematent Western Easy Up wordt standaard door ons op- en afgebouwd bij u op locatie. De op- en afbouwkosten zijn dan ook al inbegrepen. Transportkosten worden nog wel als meerprijs berekend. De tent is dan ook niet door u zelf bij ons op te halen.

Let op: de binnenverlichting en statafels zijn niet inbegrepen, maar kunnen worden toegevoegd voor een meerprijs van €100,- ex btw. Geef bij uw bestelling aan dat u hier gebruik van wilt maken en creëer hiermee een nog completere feestervaring!

Betreed het Wilde Westen met onze Western Easy up tent en ervaar de unieke sfeer van het cowboytijdperk. Het authentieke Western design van de tent met details zoals houten panelen, touwen en cowboy symbolen brengt de magie van het Wilde Westen tot leven. Of je nu een themafeest, festival of kinderevenement organiseert, deze tent zorgt voor een onvergetelijke beleving waarbij jouw gasten zich even echte cowboys en cowgirls voelen.

Wij zorgen voor professionele ondersteuning tijdens de opbouw van de tent, zodat jij je volledig kunt richten op het organiseren van een geweldig evenement. Ons ervaren team staat klaar om je te assisteren en de tent snel en efficiënt op te zetten, zodat alles perfect verloopt. Geschikt voor een aangenaam gezelschap tot 40 personen.

Voordelen (Thematent Western Easy Up):

    • Beleef een uniek Wild West avontuur op jouw evenement en creëer een onvergetelijke ervaring
    • Profiteer van onze professionele ondersteuning voor een vlotte en probleemloze opbouw van de tent
    • Creëer een authentieke sfeer met het gedetailleerde Western design, dat direct de essentie van het Wilde Westen weergeeft
    • Onderscheid je van andere evenementen met deze opvallende en thematische tent.

Extra informatie

Lengte

400 cm

Breedte

600 cm

Hoogte

260 cm

Gerelateerde producten

Categorieën:

 412,50

Categorieën:

 412,50

Waarom VDO Events?

Afgelopen jaar hebben wij talloze evenementen georganiseerd, en hebben wij ons assortiment flink kunnen uitbreiden naar 200+ producten. Dit was natuurlijk niet mogelijk geweest zonder 100% klanttevredenheid. VDO Events  is ook niet zomaar een simpele partyverhuurder. Ons assortiment moeten aan vele hoge eisen voldoen. Pas daarna overwegen wij of deze in ons grote assortiment toegevoegd kan worden. Hierdoor kunnen wij wel altijd een hele goede service & veilige, betrouwbare en kwalitatief goede spullen leveren. En dit voor de laagste prijs.