Tropische easy up tent

Artikelnummer:

TE104

Categorieën:

 412,50

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor de beschikbaarheid.

Voor beschikbaarheid en mogelijkheden vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Transport kosten & mogelijkheden:

Wij bieden ook bezorgopties aan, waarbij de transportkosten worden bepaald op basis van de afstand. Neem gerust contact met ons op voor een offerte, zodat wij de exacte transportkosten voor uw kunnen berekenen.

Beschrijving

Deze thematent wordt standaard door ons op- en afgebouwd bij u op locatie. De op- en afbouwkosten zijn dan ook al inbegrepen. Transportkosten worden nog wel als meerprijs berekend. De tent is dan ook niet door u zelf bij ons op te halen.

Let op: de binnenverlichting en statafels zijn niet inbegrepen, maar kunnen worden toegevoegd voor een meerprijs van €100,- ex btw. Geef bij uw bestelling aan dat u hier gebruik van wilt maken en creëer hiermee een nog completere feestervaring!

Maak van jouw evenement een onvergetelijk tropisch paradijs met onze thematische tent. Het kleurrijke en levendige tropische design van de tent neemt je direct mee naar een sfeer van zon, zee en strand.

Of je nu een spetterend zomerfeest, een verfrissende poolparty of een exotisch thema-evenement organiseert, deze tent tilt de ambiance naar een hoger niveau. Geschikt voor een aangenaam gezelschap tot 40 personen.
Voordelen:

    • Creëer een onvergetelijke tropische sfeer op jouw evenement
    • Hoogwaardige kwaliteit en duurzame materialen
    • Onderscheid je van andere evenementen met het unieke tropische design van onze tent
    • Inclusief professionele op- en afbouw door ons team.

Extra informatie

Lengte

400 cm

Breedte

600 cm

Hoogte

260 cm

Gerelateerde producten

Categorieën:

 412,50

Categorieën:

 412,50

Waarom VDO Events?

Afgelopen jaar hebben wij talloze evenementen georganiseerd, en hebben wij ons assortiment flink kunnen uitbreiden naar 200+ producten. Dit was natuurlijk niet mogelijk geweest zonder 100% klanttevredenheid. VDO Events  is ook niet zomaar een simpele partyverhuurder. Ons assortiment moeten aan vele hoge eisen voldoen. Pas daarna overwegen wij of deze in ons grote assortiment toegevoegd kan worden. Hierdoor kunnen wij wel altijd een hele goede service & veilige, betrouwbare en kwalitatief goede spullen leveren. En dit voor de laagste prijs.